featured

AVAX fiyatını yeni ayda neler bekliyor? İşte ekosistemdeki son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, ekosisteminde gerçekleşen ve her biri umut verici görünen birkaç ilginç gelişmenin ardından yakın zamanda ilgi odağı oldu. Örneğin, ağ yakın zamanda SCALE programına katılmak için Chainlink ile ortaklık kurdu. Aynı şey, blockchain ortaklarının dApp’lerinin ekosistem ihtiyaçlarına özel yeni oracle hizmetlerine ve oracle konfigürasyonlarına erişim elde etmelerini sağlar.

AVAX

Ancak, bu olumlu gelişmelere rağmen, AVAX son yedi gün içinde %4’ün üzerinde düşüş yaşadığı için bunları grafiğine kaydedemedi. Bu yazının yazıldığı sırada AVAX, 5,056 milyar dolarlık piyasa değeriyle 17,12 dolar civarında işlem görüyor.

İlginç bir şekilde, birkaç zincir üstü ölçüm de kripto para biriminin lehine değildi ve daha fazla düşüş eğilimi gösteriyor.

Şimdi, ekosisteme bir göz atalım ve önümüzdeki günlerde fiyatta için neler olabileceğini görelim.

Altcoin’in lehine olmayan gelişmeler

Sadece SCALE programı değil, AVAX geliştiricileri de yakın zamanda yine olumlu bir gelişme olan Banff elastik alt ağını tanıttı. Banff, kendi alt ağlarında kendi token’larını kullanarak, alt ağ oluşturucuların Proof-of-Stake doğrulamasını ve çalışma süresine dayalı teşvikleri başlatmasını sağlar. Ne yazık ki, bu güncellemeye rağmen AVAX’ın ölçümlerinin tümü aşağı yönü işaret ediyordu.

Örneğin, AVAX’ın geliştirme faaliyeti son zamanlarda azaldı. Bu da genel olarak bir blockchain için olumsuz bir sinyal.

Ayrıca, kripto para biriminin hacmi de aynı rotayı izledi ve geçen hafta önemli ölçüde düştü. İlginç bir şekilde LunarCrush’ın verileri, altcoin’in sosyal katılımının da son birkaç gün içinde düştüğünü ortaya koydu.

Ancak tüm olumsuzluklara rağmen, AVAX’ın NFT alanı ve NFT ticaret sayısı geçen hafta arttığı için bir miktar yükseliş kaydetti. Bu da olumlu bir sinyaldir.

Şimdi ne bekleniyor?

AVAX’ın fiyatı, bir süredir 16,5 dolar civarında destek buldu. Bu yazının yazıldığı sırada da yine aynı seviyeye yakın işlem görüyordu. Bu nedenle her şey yolunda giderse, AVAX yakında bir artış görebilir.

MACD’nin verileri, ayılar ve boğalar arasında bir mücadelenin sürdüğünü ortaya koyuyor. Bununla birlikte, Üstel Hareketli Ortalama (EMA) şeridi, 20 günlük EMA seviyesinin 55 günlük EMA’nın oldukça altında olması nedeniyle ayıların piyasada üstün olduğunu ortaya koydu.

Ayrıca, AVAX’ın Chaikin Money Flow’u da bir düşüş kaydetti ve yükseliş olasılığını daha da azalttı.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin