featured

Arweave fiyat analizi: AR yüzde 30 oranında değer kazanabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcı için gözde altcoinlerden bir tanesi olan Arweave, grafiğinde kısa vadeli bir düşüş eğilimi gösteriyor. Şimdiye kadar, fiyat 36.24 dolar seviyesindeki destek noktasına düştü. Ardından, bu seviyeden yeterli desteği aldıktan sonra kripto para birimi, toparlanma hareketlerine dair ipuçları veriyor. Kripto para birimi, potansiyel olarak %30 oranında bir büyümenin anahtarını elinde tutan 50 dolarlık genel dirence meydan okumaya hazır görünüyor.

AR/USDT 1 günlük grafik incelemesi

Geçmişte nasıl performans gösterdi?

Kripto para birimi AR, 91 dolar işaretinde yeni tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledikten sonra olağan bir düzeltme aşamasına girdi. Bununla birlikte, bu geri çekilme beklenenden daha büyük oldu. Arweave 36.24 dolar seviyesine kadar düşerek neredeyse %60 oranında bir değer kaybı yaşadı.

AR Coin, 200 EMA desteğinden geri dönüşün sinyallerini veriyolar

15 Aralık tarihinde Arweave fiyatı, sabah uzun mum işareti ile 36.5 dolardan bir sıçrama yaşadı. Kripto  para birimi, grafiğinde V şeklinde bir toparlanma gösteren güçlü bir takip mumu oluşturdu. Bu küçük fiyat artışı, başlangıçtan itibaren düzeltme aşamasını taşıyan azalan bir direnç trend çizgisini kırmayı başardı.

Bununla birlikte, kripto para biriminin fiyatı şu anda bir yükseliş hareketi umuduyla 50 dolar seviyesindeki direnç noktasını yeniden test ediyor. Bu kritik direnç noktasını geri kazanarak, kripto para biriminin fiyatı %30 oranından fazla, yani 66,5 dolar seviyesine kadar yükselebilir.

Ancak, eğer Arweave fiyatı 50 dolarlık EMA hattını aşamazsa düzeltme hareketleri devam edecek. Bunun sonucunda ise fiyat 36.2 dolar seviyesine kadar düşebilir.

AR/USDT 4 saatlik grafik incelemesi

Teknik göstergeler ne diyor?

Günlük Göreceli Güç Endeksi(45), kripto para biriminin fiyat hareketine benzer şekilde etkileyici bir toparlanma gösterdi. Ancak, çizgisi hâlâ tarafsız bölgenin altında ve düşüş eğilimini koruyor.

Arweave 4 saatlik grafik

AR fiyatı hala 200 EMA’yı tanımlayan trendin üzerinde hareket ediyor. Yani fiyatta yükseliş eğilimini sürdürüyor.

4 saatlik grafiğin geleneksel pivot seviyelerine göre ise kripto para biriminin yatırımcıları AR fiyatı için en yakın direnç noktasını 48 dolar seviyesinde ve ardından 54,5 dolar seviyesinde bekleyebilirler. Öte yandan destek noktaları ise 43,7 dolar ve 37,4 dolar seviyelerinde.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin