Son günlerde yüzde 70 üzerinde artış kaydeden token'de yükseliş devam edecek mi? İşte yanıtı
Son günlerde yüzde 70 üzerinde artış kaydeden token'de yükseliş devam edecek mi? İşte yanıtı

Son günlerde yüzde 70 üzerinde artış kaydeden token’de yükseliş devam edecek mi? İşte yanıtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş piyasa çelişkili sinyaller vermeye devam ederken, Convex Finance ekosistem merkezli gelişmeleri sayesinde 26 Mart’ta harekete geçti. Öncelikle, Convex Finance, staking’i Curve Finance havuzlarına artırmak amacıyla oluşturuldu. Ancak şimdi, protokolün CVX teşvikleri sağlayacağı veCRV sahipleri için yeni bir teşvik yürütüyor.

Bu ödülleri alan ilk havuz, her hafta yaklaşık 12.000 CVX tokeni verilecek olan cvxCRV havuzudur. Ayrıca Convex Finance, bunun diğer havuzlara genişleyeceğini de belirtti. Ödüllerin 31 Mart’a kadar görünür olması bekleniyor. Yatırımcıların token konusunda yükselişe geçmesi oldukça doğal. Ayrıca bu olumlu duygu, CVX’in devam eden fiyat hareketinde açıkça görülebilir.

27 Mart’taki ralliye liderlik eden CVX, son 24 saatte %13,04 arttı. Yazım sırasında, 28,18 dolardan işlem görüyor. CVX, 14 Mart’tan beri tabloları yeşile boyadığı için ralli benzeri görülmemiş bir durum değil. Aslında, kısa bir süre önce CVX kripto borsası FTX’te listelendi. Bu durum token’de yükseliş hissiyatını körükledi.

Basitçe söylemek gerekirse, son iki hafta boyunca token grafiklerde %70,22 değer kazandı. Bu aynı zamanda CVX’i aylık en yüksek seviyesine çıkardı. Beklendiği gibi, genel yükseliş, yatırımcıları daha fazla kâr etmeye yönlendiriyor.

Beklenen ralli daha fazla yatırımcıyı token’e katabilir mi?

14 Mart’taki ralli başlamadan önce, tüm yatırımcıların yaklaşık %60’ı zarardaydı. Aksine, önümüzdeki 12 gün içinde tablolar değişti. Aslında, 26 Mart’ta tüm adreslerin yaklaşık %54,71’i kendilerini kârda buldu.

Bu aynı zamanda, iki ay sonra bir kâr kaydeden CVX’in ağ çapında tedariki ile de doğrulanabilir. Convex Finance’in ağ büyümesi, CVX’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 56,81 dolara ulaştığı ralli sırasında Aralık ayında zirvedeydi. Bu seviyeyi kaybettiğinden beri, büyüme hızı özellikle canlandırıcı olmadı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin