Arbitrum işlem etkinliği, Airdrop ile beraber Ethereum'u geçti

Arbitrum işlem etkinliği, Airdrop ile beraber Ethereum’u geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Arbitrum’daki ağ etkinliği, işlem ve adres sayısında benzeri görülmemiş bir artış gören popüler Ethereum katman-2 çözümü ile patlama yaşadı. Arbiscan’ın verilerine göre ağ, 20 Mart’ta kaydedilen 1 milyon işlemden 21 Mart’ta 1,3 milyondan fazla işlem gerçekleştirdi.

Airdrop, 26 Şubat anlık görüntüsüne göre kullanıcılara dağıtılan 1,27 milyar ARB tokenini görecek. 1,27 milyar ARB tokeni, dolaşımdaki arzının %12,75’ini temsil ediyor. 10 milyar jetonun yaklaşık %56’sı topluluğa tahsis edilecek.

Airdrop, ekosistemindeki çeşitli DAO’lara dağıtılan 112,8 milyon ARB tokenini de görecek. Ağ, bunun “alt toplulukları güçlendirmenin” ve bir DAO’ya tamamen geçiş yaptıktan sonra onları yönetişim kararlarına katılmaya ikna etmenin bir yolu olduğunu söyledi.

Arbitrum’a olan ilgi, Coinbase’in yaklaşmakta olan ARB tokenini destekleyeceğini ve alım satım için listeleyeceğini açıklamasının ardından arttı. Yeterli arz ve likidite koşulları karşılandığında alım satımın Airdrop’tan bir süre sonra başlaması bekleniyor. 

Arbitrum çılgınlığı, birçok kullanıcının airdrop için uygun cüzdanları satmaya başladığını da gördü. ARB’nin mevcut spekülatif değeri 1$ civarında seyrediyor. Ancak çeşitli IOU piyasaları, tokenin Airdrop’tan sonra 6$ civarında işlem görmesinin beklendiğini gösteriyor.

Daha hızlı ve daha ucuz işlemler sağlamak için Optimistic toplama teknolojisini kullanan bir Ethereum-katman 2 ölçeklendirme sistemi olan Arbitrum’daki etkinlik, yerel tokeni ARB’nin Perşembe günü hız kazandı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin