featured

ApeCoin fiyatı çok kritik bir noktada, yüzde 40 sıçrayabilir! İşte, yatırımcıların dikkat etmesi gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan ApeCoin, 3 dolarda bulunan önemli psikolojik seviyenin üzerinde gezinirken toparlanma girişimleri gösteriyor. Eğer bu eğilim devam ederse, APE %40 oranında bir sıçrama yapabilir ve 5,02 dolara kadar yükseliş kaydedebilir.

Ancak 3 doların altına yakın bir günlük kesin kapanış yapılması durumunda yükseliş tezi geçersiz kalacaktır.

ApeCoin, liste fiyatının altındaki acımasız bir satıştan sonra toparlanmaya çalışıyor. Bu sıçrama, kurtarma modundaki diğer birçok altcoin ile birlikte APE fiyatını daha yükseğe itmenin anahtarı olabilir.

ApeCoin fiyatı esneklik gösteriyor

ApeCoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 27,49 dolardan %88 oranında bir düşüş kaydetti. Bu düşüş 50 günden az sürdü ve fiyatı 5,02 dolarda bulunan liste fiyatının altında bıraktı. Devasa satış baskısı, aşağı yönlü piyasa yapısının yanı sıra bazı daha karamsar gelişmelerin bir sonucu olarak geldi.

Altcoin’in çöküşü onu 3 dolarda bulunan psikolojik seviyeye yaklaştırırken, tekrar test edemedi. Şu anda ise iyileşme hareketleri erkende başlamış gibi görünüyor. Sonuç olarak fiyat, hızlı bir toparlanma umuduyla konsolide oluyor.

ApeCoin

Fiyatın karşılaşacağı tek engel, liste fiyatını 5,02 dolardan yeniden test edilmesine izin verecek olan 4 dolarda bulunan psikolojik seviyedir. Bu hareket mevcut konumdan %40 oranında bir yükseliş yaşanması anlamına geliyor.

Artış büyük olasılıkla yukarıda belirtilen seviyede sınırlı olsa da, piyasa koşullarının elverişli olması durumunda daha fazla tırmanış şansı mümkün olabilir. Böyle bir durumda, altcoin 6,09 dolarda bulunan engeli yeniden test edebilir ve toplam artışı %70’e çıkarabilir.

İyileşme görünümü makul görünse de, 3 dolarlık psikolojik seviyenin altına yakın bir mum çubuğu yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Böyle bir durumda ApeCoin fiyatı, keşif moduna girecek ve 2,50 dolar seviyesini tekrar ziyaret edecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin