ApeCoin (APE); Binance ve Coinbase dahil altı kripto borsasında listelenecek! İşte ayrıntılar
ApeCoin (APE); Binance ve Coinbase dahil altı kripto borsasında listelenecek! İşte ayrıntılar

ApeCoin (APE); Binance ve Coinbase dahil altı kripto borsasında listelenecek! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ApeCoin’i (APE) bugün 6 kripto borsasında listelenecek. APE ekosisteminin yeni bir yerel kripto parası olan ApeCoin’in (APE) piyasaya sürüldüğünün duyurulmasının ardından, önde gelen birkaç kripto borsası tokeni listeleme kararı aldıklarını duyurdu.

Binance, Coinbase, FTX, Huobi, OKX ve Kraken gibi kripto para borsalarının tümü, tokenin bugün 14:30 UTC civarında platformlarında listeleneceğini duyurdu. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e göre, APE/BTC, APE/BUSD ve APE/USDT dahil olmak üzere birçok ticaret çifti bugün 14:30 UTC’de işlem görmeye başlayacak.

Kripto yatırımcıları APE sahibi olmaya istekli

ApeCoin’in birden fazla kripto para borsasında listelenmesi, kripto paranın popüler platformlarda trend olmasını sağladı. Kullanıcılar ticaret başlamadan önce kripto paranın bazı birimlerine sahip olmak için araçlar arıyor.

Birkaç kripto para meraklısı, resmi ticaret başlamadan önce harekete geçmek için aceleyle Binance Smart Chain’e dayanan APEcoin.dev adlı başka bir kripto parayı satın aldı. Yaşanan bu hata, kripto paranın ApeCoin ile aynı adı ve kodu paylaşmasından kaynaklanıyor. Coinmarketcap verilerine göre, yazım sırasında APEcoin.dev zaten %100’ün üzerinde. Tokenin bir parçasını satın almak istediler ve yanlış bir APE satın aldılar.

ApeCoin nedir?

Bu arada, APE ekosisteminin yerel yönetim tokeni olarak yer alıyor. Aynı ekip, Mutant Ape Yat Kulübü’nü (MAYC) ve BAYC değiştirilemez tokenleri (NFT’ler) yaratan coini geliştirdi.

APE ekibi tarafından açıklandığı gibi, tokenin %15’i BAYC ve MAYC sahipleri arasında dağıtılacaktır. APE’nin diğer dağıtım modelleri arasında hazineye %47, Yuga Labs ve hayır kurumlarına %16, BAYC ve MAYC kurucularının kurucularına %8 ve lansmana katkıda bulunanlara %14 dağıtılacak.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin