Her lafı doğru çıkan analistten bomba 2022 Bitcoin tahmini:
Her lafı doğru çıkan analistten bomba 2022 Bitcoin tahmini: "Korkuları kenara bırakma vakti!"

Her lafı doğru çıkan analistten bomba 2022 Bitcoin tahmini: “Korkuları kenara bırakma vakti!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en tanınmış kripto para analistlerinden Plan B, yeni 2022 Bitcoin tahmini ile gündemde. Usta analist kripto para biriminin bu sene bitmeden 300.000 dolara yaklaştığı bir senaryoyu takipçileriyle paylaştı.

2022 Bitcoin tahmini: “Yükseliş geliyor!” iddiası

Plan B takma adıyla tanınan analist, 1,7 milyon takipçisine stok akış (S2F) modelinin BTC için büyük bir fiyat artışına işaret ettiğini söyledi. Uzman isim açıklamalarını Twitter üzerinden gerçekleştirdi.

Plan B, geleneksel olarak emtia piyasalarında kullanılan ve bir varlığın arzını, üretildiği oran ile Bitcoin’i karşılaştıran S2F’yi uygulamasıyla tanınıyor. Bitcoin son zamanlarda Plan B’nin S2F modeline göre düşük performans gösterirken, analist, amiral gemisi kripto için halen büyük rallilerin gelebileceğini söylüyor.

Image

Dış faktörler modeli biraz saptırdı

Plan B, Bitcoin’in S2F modelinin çok altında olmasına rağmen, BTC’nin yukarıya dönmesi ve önümüzdeki yıllarda ortalama 100.000 dolarlık bir fiyat kaydetmesi için halen zaman olduğunu söylüyor.

“BTC, stok akış modelinde belirtilen değerin %60 altında. Bazıları bu modelin öldüğünü düşünüyor. Bazıları ise 100.000 dolarlık ortalamaya ulaşmak için iki yılımız daha olduğunu biliyor. Seçim sizin.”

Plan B’ye göre, birkaç dış faktör Bitcoin’in büyümesini engellemeseydi 2022 Bitcoin tahmini daha da erken gerçekleşebilirdi.

“Çin madencilik yasağı, faiz artırımı beklentileri ve Ukrayna savaşı işleri biraz geciktirdi.”

Analist ayrıca, BTC’nin değerinin altın değerine göre büyüdüğünü de belirtiyor.

Bitcoin şu anda yedi günün en düşük seviyesi olan 38.842 $’dan %4,5 artışla 40.696 $’dan el değiştiriyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin