Analistlere göre bu altcoin 24 saat içinde ATH yapabilir! Teknik analiz alev alev
Analistlere göre bu altcoin 24 saat içinde ATH yapabilir! Teknik analiz alev alev

Analistlere göre bu altcoin 24 saat içinde ATH yapabilir! Teknik analiz alev alev

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom, 7 milyar dolardan fazla TVL getiren hızı ve düşük maliyeti nedeniyle aniden ün kazanmıştı. Şu sıralar FTM’de işler kızışıyor. Bazı analistlere göre Fantom’un 24 saat içinde ATH yapma şansı var.

Şu anda, kripto para mevcut ATH’yi aşarak daha da etkileyici bir yükseliş gerçekleştirmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, teknikler fiyatın mevcut ATH’nin çok ötesine 3,6 dolara dokunabileceğini gösteriyor.

Son 24 saatte %3’e yakın yükselen FTM’de işler ters gitmezse düşüş trendi çoktan bitmiş olabilir.

Son birkaç saatten beri fiyat, dip seviyeleri kırarken düşüş eğilimini tersine çevirdi. Şu anda altcoin, oluşan çift dip formasyonunun boyun çizgisi boyunca önemli direnç seviyelerini test ediyor.

Fantom’da hangi teknik göstergeler pozitif?

Fantom fiyatı hem kısa vadede hem de uzun vadede son derece yükseliş gösteriyor ve göstergelerin çoğu güçlü bir satın alma yönünde işaret ediyor. RSI bir satın alma sinyaline işaret ederken üst sınırlara doğru yükseliyor.

MACD, varlığın momentumunu koruyan ve böylece fiyatın ATH’sine çok yakın seyretmesini sağlayan bir satın alma baskısını sergiliyor.

Bir oynaklık göstergesi olan ATR ise daha az oynaklık oranı gösteriyor ve dolayısıyla varlığın riski azalıyor. Öte yandan, Boğa-Ayı gücü, boğalarla birlikte artan bir güç sergiliyor ve bu nedenle önümüzdeki 24 saat boyunca iyi bir yükseliş trendi devam edebilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin