Analistler bu altcoin projesine dikkat çekiyor! Büyük patlama gelebilir!
Analistler bu altcoin projesine dikkat çekiyor! Büyük patlama gelebilir!

Analistler bu altcoin projesine dikkat çekiyor! Büyük patlama gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LINK, benzersiz işlevi ve kullanım alanlarıyla piyasada her zaman ön plana çıkan bir altcoin olmuştur. Bir oracle ağı olarak kullanılan Chainlink (LINK), kısa süre önce kullanıcılarını bir dizi entegrasyon hakkında bilgilendirdi. Chainlink, yedi farklı zincirde dört hizmetinin 16 entegrasyonunu kaydetti. Bunlar Avalanche, BNB, Chain, Ethereum Rinkeby testnet, Fantom, Optimism ve Polygon’u içeriyordu.

LINK’in geçen haftaki performansına bakıldığında, gün çoğunlukla yeşil mumlarla kapandı ve LINK’in hareketlerine bakıldığında fiyatta hafif bir artış görülüyor. Bununla birlikte, 11 ve 17 Temmuz arasında LINK fiyatı yaklaşık %5 artış kaydetti. Altcoin’in piyasa değeri de aynı dönemde %4 arttı.

ChainLink / TetherUS 1D (Source: CoinMarketCap)

CoinMarketCap verilerine göre, yazım sırasında LINK, son 24 saatte %2,36 fiyat artışının ardından 6,88 dolardan işlem görüyor. Altcoin‘in 24 saatlik işlem hacmi de yaklaşık %91,74 artarak 743.247,227 dolara ulaştı.

Bu, LINK’in şu anda temel olarak Temmuz 2020 seviyesinde işlem gördüğü ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 52,88 dolardan hâlâ %87 uzakta olduğu anlamına geliyor.

LINK ayrıca 11 ve 17 Temmuz arasında bazı metriklerde düşüş gördü. Sosyal hacim açısından LINK %83’lük bir düşüş gördü. Ayrıca sosyal hakimiyeti de %65 oranında düştü.

LINK’in işlem hacmi ve günlük aktif adresleri sırasıyla %28 ve %2 düştü. Diğer taraftan, ağda kayıtlı adres sayısında artış oldu. Chainlink’in ağındaki yeni adresler endeksi de %11 arttı.

Geliştirme faaliyeti, Chainlink’in hizmetlerinden dördü üzerindeki 16 entegrasyon haberini takiben bir yükseliş trendi gördü. Analistlere göre, Chainlink fiyat hareketi uzun vadede umut veriyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin