kripto

Analist Michael Pizzino bu kripto paralar için kısa vadeli yükseliş eğilimi öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü analist Michael Pizzino, son YouTube videosunda BTC ve ETH gibi büyük kripto paraların kısa vadeli performanslarını ve tokenlere ilişkin öngörülerini yatırımcılar ile paylaştı. “Boğalar kripto pompasında hapis mi oldu? Bu Bitcoin sinyalini izleyin.” başlıklı videoda analist; Bitcoin, Ethereum, RNDR, SOL, MATIC, ADA ve bazı altcoinlerin hızlı bir analizini yaptı.

Bitcoin ve Ethereum analizi

Pizzino, Bitcoin’in kısa vadeli trendlerinin yükseldiğini ve kısa vadede işlerin “iyi” göründüğünü belirtti. Bununla birlikte analist, boğa piyasası anlatısının devam etmesi için BTC’nin trend çizgisini yüzde 50 seviyesinde tutması gerektiğini, bu çizginin aynı zamanda önceki birkaç dip ile de aynı hizada olduğunu ekledi. Pizzino’a göre coin kısa vadeli yükseliş duruşunu koruyor ve fiyatın 26.600 dolar seviyesinin altına düşmesi hâlinde duruşunun geçersiz olacağını ekliyor.

BTC/USDT 4 saatlik grafik (Kaynak: YouTube)

Ethereum söz konusu olduğunda, analist dün görülenden daha güçlü bir pozisyon olduğuna inanıyor. Pizzino, kısa vadeli zirvelerin yeni dipler olarak hareket ettiğini söylüyor. Analist, ETH kripto parası için tehlike işaretinin 1840 dolar desteğinin altına inebileceğini de yorumlarına ekliyor.

ETH/USDT4 saatlik grafik (Kaynak: YouTube)

Ayrıca Pizzino, bu kripto paralar arasında yer alan RNDR’nin de kısa vadeli yükseliş eğiliminde olduğuna ve volatilitenin diğer piyasalara kıyasla biraz daha yüksek olduğuna inanıyor. RNDR’deki trendler daha kısa vadeli zaman dilimlerinde hâlâ yukarı yönlü. Ancak analist, Solana’nın kısa vadeli zaman dilimlerinde yükselmesine rağmen 20 dolar fiyat noktasında mücadele ettiğini söylüyor. Ayrıca, MATIC sadece kısa vadeli düşüş sinyalleri vererek ayakta duruyor. Son olarak ADA’nın sabit bir çizgide dayandığını ancak henüz yükseliş eğilimine girmediğini sözlerine ekliyor.

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin