Bitcoin altın korelasyonu iyimser tablo gösteriyor mu?

Analist, Bitcoin’i 70’li yıllardaki altın rallisine benzetiyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve diğer türevlerinde yaşanan Fed stresi sonrasında kritik destekler görüldü. Özellikle BTC, yeniden psikolojik seviyeye indi. Herkesin yakından bildiği 20K bölgesi aşağı yönlü kırılım gerçekleştirdi. Cuma ve Cumartesi günleri pek tat vermemesi yatırımcının zarara girmesine neden oldu.

Her ne kadar piyasa kötü olsa da analist ve uzmanlar uzun vadede iyimser konuşuyor. Birçok korelasyonla karşılaştırılan Bitcoin’in daha iyi performans vereceği konuşuluyor.

Sosyal medyanın içinde çoğu kişinin yakından takip ettiği bir analist ise önemli gördüğü yapıyı paylaştı. Altında yaşanan ralliye vurgu yapan kripto analisti aynı performansı görebileceklerini düşünüyor.

Bitcoin’den altın rallisi gelecek mi?

Kripto analisti, en iyi dijital varlık Bitcoin’in (BTC) altının tarihi ayak izlerini takibe alacağını belirtti. Uzman, BTC’nin altın takip edebileceğini ve büyük bir ralliyi ateşleyebileceğini söylüyor.

DataDash sunucusu Nicholas Merten, YouTube üzerinde yaptığı bir yayında korelasyon hakkında bilgi verdi. BTC’nin sonunda altı haneli bir fiyat etiketine ulaşabileceğini söyleyen uzman, önce kriptonun daha da düşmesi gerektiğine dikkat çekti. Nicholas Merten YouTube videosunda şu detaylara yer verdi:

“Altına çok benzer bir varlık ticareti görmeye başlayabiliriz. Özellikle %75’lik sabit bir düşüş yaşadıktan sonra, Bitcoin’in nasıl çok iyi bir varlık olabileceğini görebiliriz. Ayrıca yaklaşık %80 ila 85’lik bir düşüş yaşayacağı hakkında bir açıklama yapacağım.

Bundan sonra, Bitcoin için gerçekten yeşil mumlara sahip olduğunu görebiliriz. Önceki boğa piyasasından bu yana birçok insanın bahsettiği altı haneli bölgeye, 100.000$ ve 200.000$ bölgesine gidiş yaşayabiliriz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin