featured

Popüler analist, altcoinlerde yaklaşan ralliye yönelik iki önemli göstergeyi paylaştı! işte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler analist Michael van de Poppe pazartesi günü yaptığı açıklamada altcoinlerin yukarı yönlü bir ivme gösterdiğini ve tersine dönüşün eli kulağında olduğunu söyledi. Ağustos ayında Bitcoin yüzde 16 ve Ethereum yüzde 12 düşerek bir dip ve tersine dönüşe hazırlanıyor. Bu arada Bitcoin hakimiyet modeli, Bitcoin yarılanmasından önceki döngülere uygun olarak tekrar ediyor.

Altcoinler tersine dönmeye hazır

Michael van de Poppe 4 Eylül’de “Altcoinler tersine dönmeye hazır, ancak kimse bunu beklemiyor.” dedi. Yükseliş söylemi eylül FUD’unun ortasında geldi. Daha önce Bitcoin’in en son 2016 yılında yeşil bir eylül ayı geçirdiğini ve BTC fiyatının bu eylül ayında düşmesini beklediğini bildirdi.

Altcoinlerin yukarı yönlü ivme gösterdiğini ve kripto piyasasında kırılmalar yaşandığını iddia ediyor. Analiz, piyasadaki düşüş eğiliminin ortasında ve çoğu altcoin geçen hafta kırmızı renkte olduğu için geldi.

Son aylarda piyasalar yatay hareket ederek tüccarlar ve balinalar için can sıkıntısı yaratıyor. Genel kanı hâlâ piyasaların düşmeye devam ettiği yönünde olsa da yakında bir toparlanma bekliyor. Öte yandan Bitcoin hakimiyeti 200-EMA’nın test edilmesinden bu yana önemli ölçüde düştü. Bitcoin hakimiyetinin önceki döngülerle uyumlu olduğunu gösteren bir grafik paylaştı. Bu nedenle tarihsel model altcoinlerde yaklaşan bir ralliye işaret ediyor.

“Bu da demek oluyor ki Bitcoin’in yarıya inmesine 8-10 ay kala, altcoinlerde aşağı yönlü hareket eden bir piyasadan ziyade bir artış görmeyi bekleyebiliriz.”

Bitcoin fiyatının eylül ayında düşmeye devam edeceğini ve altcoinlerin de düşeceğini, ancak önceki düzeltmeye benzer bir alımın gerçekleşeceğini tahmin ediyor. Altcoinlerin BTC çiftleri toparlanıyor, bu da bir güç işareti. Bu devam ederse altcoinler kırılmalara tanık olacak.

ETH fiyatı yükselecek

Michael van de Poppe ayrıca ETH/BTC’nin dip yaptığını ve fiyatta olası bir tersine dönüşün takip edeceğini öngörüyor. Ethereum tipik olarak Bitcoin yarılanmasından önceki 252 gün arasında yukarı yönlü bir ivmeye sahiptir.

SEC büyük olasılıkla Ethereum ETF vadeli işlemlerini onaylayacak ve bu da büyük bir yükseliş hissini doğrulayacak. “Boğa piyasası her zaman kimsenin beklemediği bir anda başlar ve bu dönem o dönem olabilir.” dedi.

altcoin

ETH fiyatı şu anda 1633 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yatay hareket etti. 24 saatin en düşük ve en yüksek seviyeleri sırasıyla 1626 ve 1645 dolar. Ayrıca işlem hacmi son 24 saatte yüzde 25 artarak tüccarlar arasında bir ilgi olduğunu gösteriyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin