featured

Bu altcoin’in grafiği yükselişin geri dönebileceğini ima ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan NEAR yeni işlem haftasında düşüşte. Altcoin aslında haftaya yükseliş ile başlamıştı. Ancak, ayılar baskınlıklarını kanıtladı ve bu hissiyatı koruyamadı.  Bununla birlikte, ABD saatlerine göre işlem seansının sonlarında fiyat 14,66 dolar civarında iken kısa bir süre sonra 15 doların üzerine çıktı.

altcoin NEAR

NEAR fiyatı, kısa vadeli bir ticaret aralığı içinde işlem görmeye devam ediyor. 14,50 dolar seviyesinin altında bir günlük kapanış, yeni yönün belirlenmesine temel oluşturacaktır.

NEAR fiyatı günün en düşük seviyelerinden toparlandı

Günlük grafikte NEAR fiyatı, 4 Nisan tarihinden bu yana küçük sapmalar ile 14 dolar ile 18 dolar arasında kısa vadeli bir işlem aralığında işlem görüyor. Daha önce altcoin’in fiyatı, şubat ayında 7,36 dolar seviyesindeki en düşük seviyelerinden yaklaşık olarak %160 oranında bir artış kaydetti.  Bununla birlikte boğalar, kazanımları daha da ileriye taşıyacak inançtan yoksun görünüyor.

Bu yazının yazıldığı sırada fiyat 15,70 dolar civarındaki kritik destek noktasına dönüşen direnç bölgesinin yakınında işlem görüyor.

4 Nisan tarihinden bu yana RSI’daki düşüş eğilimi, fiyatın yoğun satış ivmesi nedeniyle 15,70 doları kırabileceğini gösteriyor. Bu durumda, yatırımcılar için ilk aşağı yönlü zorluk 50 günlük EMA seviyesinde 13,94 dolar seviyesinde ortaya çıkacaktır.

Söz konusu seviyenin kırılması, altcoin’de yeni bir satış turunu tetikleyecektir.

Öte yandan, iyimser bir senaryoda NEAR fiyatı yükselişi uzatabilir. Bunun sonucunda da son dalgalanmanın en yüksek seviyeleri olan 19,74 dolara kadar yükselebilir.

Yükseliş argümanının söz konusu olmasının nedeni, grafikteki ‘çekiç’ şamdan kalıbının oluşumudur. Bu, fiyattaki hâkim düşüş hissini tersine çevirebilir. Ayrıca, yükseliş görünümünü destekleyen momentum osilatörü, nötr bir duruşla hâlâ orta çizginin üzerinde kalan MACD’dir.

Buna ek olarak, boğaların üstünlüğünü kanıtlamaları durumunda altcoin için yeni hedef 20 dolar seviyesi olacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin