featured

Bu altcoin’in toparlanma rallisi umut vadediyor! Büyük yükseliş gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan RUNE, geçtiğimiz aydan beri paralel bir kanal içinde işlem görüyordu. Ancak altcoin, şu anda istikrarlı bir toparlanma rallisi yapıyor. RUNE, üst ve alt trend çizgisini iki kez yeniden test etti. Bu da yatırımcıların bir kanal modeline aktif olarak yanıt verdiğini gösteriyor. Peki bu yükseliş toparlanması ile fiyat 3 doları geçebilecek mi?

RUNE, son 4 günde %5,66 oranında değer kazandı. Alıcılar, azalan trend çizgisini tekrar kırmaya çalışıyori

Kripto para birimi işlem hacminde son 24 saatte %25,7’lik bir kayıp yaşadı.

RUNE fiyat hareketi 1,47 dolardan yükselişe geçerek başladı. İlk önce 2 doların üzerinde çıkarak 2,41 dolarda bulunan genel direnç noktasını test etti. Sonuç olarak, piyasa değeri haziran sonunda %56,3 oranında artış kaydetti.

Ancak, son birkaç haftadır piyasadaki volatilite, satış baskısını artırdı ve bir kanal formasyonu oluşmasına sebep oldu.

Altcoin fiyat hareketi, destek çizgisinde bir sabah yıldızı formasyonuyla tetiklenen kanal içindeki son yükseliş döngüsünü gösteriyor. Bununla birlikte 50 günlük SMA, bir yükseliş hareketine karşı çıkıyor.

altcoin RUNE grafik

Satın alma baskısı, RUNE fiyatlarını direnç çizgisinin üzerine çıkarmak için artarsa, yatırımcılar 3,5 dolarda bulunan arz bölgesine bir fiyat sıçraması bekleyebilirler.

Öte yandan, 2 dolar seviyesi aşağı yönlü kırılırsa yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır. Bunun sonucunda da 1,78 dolarda bulunan destek noktası test edilecektir.

Teknik göstergeler

MACD çizgisi ve sinyal hatları pozitif bir hizalamayı koruduğu için satın alma baskısında kademeli bir artış olduğunu gösteriyor. Ayrıca, yükseliş histogramları yeniden ortaya çıktıkça çizgiler kısa sürede pozitif bölgeye geçebilir.

RSI göstergesi, altta yatan yükseliş eğiliminde bir zayıflığa işaret eden orta çizginin üzerinde kalabilmek için bir geri dönüş mücadelesi gösteriyor.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 2,5 dolar ve 3,4 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 2 dolar ve 1,5 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin