featured

Bu altcoin’in düşüşü sizi endişelendirmesin! İşte düşüşü fırsata çevirmenin yolları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ATOM, 12,4 dolar seviyesinde tutunamadı. Aynı bölgenin tekrar test edilmesi ATOM için başka bir düşüşün habercisi olabilir mi?

ATOM fiyat grafiği, güçlü bir düşüş trendine işaret ediyor. Vadeli işlem piyasasına bir bakış atıldığında da satış baskısının henüz azalmadığı görülüyor. 3 Ekim’in en yüksek ve en düşük seviyesi, önümüzdeki hafta yatırımcılar için önemli seviyeler olabilir.

Bu nedenle altcoin düşüş eğilimi gösterse bile yatırımcılar, 3 Ekim’in fiyat seviyelerinin kesinleşmesini beklemek isteyebilir.

ATOM bir kez daha aşağı kaymaya mı hazırlanıyor?

altcoin ATOM grafik

Daha düşük bir zaman dilimi grafiği, ATOM için düşüş eğilimi gösteren bir piyasa yapısına işaret etti. Altcoin, dört saatlik ve bir günlük gibi daha yüksek zaman dilimlerinde de düşüş eğilimi gösteriyor. Bu, yatırımcıların short pozisyonları değerlendirebileceği anlamına geliyor.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI), geçen haftanın çoğunda nötr 50 işaretinin altında kaldı. Bu, fiyatın arkasındaki sabit aşağı yönlü momentumu vurgular.

A/D hattı da son on gün içinde yoğun satış baskısını vurgulayarak güçlü bir düşüş eğilimindeydi. Satıcılar sürücü koltuğundaydı ve bir süre daha baskınlıklarını koruyacak gibi görünüyorlar.

Gözde altcoin’in fiyat hareketi, son birkaç gün içinde 12,4 dolar seviyesinin kısa vadeli bir destek noktası olarak hareket ettiğini gösterdi. Bu bölge bir kez boyun eğdiğinde, ATOM hızla aşağı doğru 11,97 dolar seviyesine kadar gitti. Bu nedenle, bu bölgenin yeniden test edilmesi muhtemelen bir satış fırsatı sunacaktır.

Bu düşüş eğiliminin geçersiz kılınması için saatlik grafikte 12,6 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış gerçekleşmesi gerekiyor. Ayıların hedefler ise sırasıyla 11,7 dolar ve 11,15 dolar seviyelerinde yer alıyor.

Dip henüz bulunmadı mı?

Eylül ayının son haftasına doğru, fiyat 14,7 dolar ile 13,7 dolar seviyeleri arasında değiştiği için OI yükselmeye başladı. Bununla birlikte, 13,7 dolar seviyesi destek olarak kalmayı başaramadığında, OI yukarı doğru fırladı. Son birkaç gün içinde OI, altcoin’in fiyatının yanında yavaş yavaş düşmeye başladı. Vadeli işlem piyasasındaki bu düşüş eğilimi fiyat için bir düşüş sinyaliydi. Dolayısıyla bu durum, düşüş trendinin yerel bir dip bulmamış olabileceğini düşündürdü.

ATOM, 12,4 dolarda bulunan direnç noktasını yeniden test etmek için 12 dolardan bir sıçrama sürecinde. 12,4 dolar ile 12,5 dolar arasındaki bölge, satıcılara net bir geçersiz kılma senaryosu ile iyi  fırsat sunacaktır.

Piyasa lideri olan Bitcoin 19,000 dolar civarında işlem gördüğü için düşüş görünümüne sahip. BTC, geçtiğimiz hafta 20,200 dolar seviyesinin yakınında iki kez reddedildi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin