featured

Bu altcoin’in boğaları tetikte bekliyor! Ne zaman harekete geçecekler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan CHZ boğaları, olası bir düşüş trendine karşı tetikte bekliyor. Scoville Testnet’in dördüncü ve son aşaması olan Cayenne, 24 Ekim’de Chiliz ekibi tarafından yayınlandı. Yeni bir geliştirici kılavuzu ve ilgili GitHub deposu da kullanıma sunuldu.

Buna ek olarak, Chiliz başka olumlu değişiklikler de gördü. İtalyan Futbol Federasyonu tarafından verilen token, pek çok kripto para platformunda sunuldu. Birkaç gün önce Chiliz, özellikle hayranları için bir token değişimi olan ChilizX’i piyasaya sürdü.

Ağın yerel token’ı olan CHZ, ağ ve token için teşvik edici büyüme göstergelerine rağmen, bu yazı itibariyle güçlü bir düşüş ivmesi yaşıyor.

Ancak, FIFA Dünya Kupası yaklaşırken yatırımcıların heyecanı yükseliyor. Gözde altcoin, daha fazla acı mı çekecek yoksa tetikte bekleyen boğalar harekete mi geçecek?

Altcoin’in teknik göstergeleri ne diyor?

CoinGecko, CHZ’nin son 24 saatte değer kaybetmesine rağmen, geçen hafta yaklaşık %13 ve son iki hafta içinde %2,4 oranında artış kaydettiğini bildirdi. Bu eğilimden uzun vadeli yatırımcılar sorumludur.

Önceki fiyat etkinliğinin bir sonucu olarak oluşan ters üçgen, yakın bir direnç noktası olarak 0,2078 dolar seviyesine ağırlık verdi.  FIFA Dünya Kupası’nın başlaması ile altcoin’in fiyatının artırması beklendiğinden, bu uzun vadeli yatırımcılar için bir fırsat olabilir.

Bu yazı itibariyle, CMF endeksi 0.18. Bu da boğaların piyasayı kontrol etmeye devam ettiğini gösteriyor. Bununla birlikte bu pozitif CMF değeri, düşüş eğilimi gösteren bir Stoch RSI döngüsü tarafından aşılabilir. Ayrıca CHZ ve BTC arasındaki bağlantı da güçleniyor.

CHZ ve BTC arasındaki mevcut korelasyon katsayısı 0,49’dur. Bu, CHZ’nin Bitcoin’in fiyat dalgalanmalarını nispeten yakından izleyeceğini gösterir. Bununla birlikte, düşüş eğilimindeki Stoch RSI döngüsüne rağmen, momentum göstergesi boğaları destekliyor.

Boğalar yeterince güçlü mü?

Grafikler, boğaların mevcut isteksizliğinin çoğunlukla yersiz olduğunu gösteriyor. Düşen Stoch RSI döngüsü, altcoin’in fiyatını 0,1863 dolarda bulunan mevcut destek noktasının altına çekebilir.

CryptoQuant istatistiklerine göre CHZ’nin döviz rezervleri son 24 saatte %4,3 oranında azaldı. Ancak geçtiğimiz hafta bu değer %13,77 oranında bir artış kaydetti.

altcoin CHZ grafik

Günler ilerledikçe yükselişin devam etmesi için altcoin’in dip seviyesini bulması gerekiyor. Şu anda, CHZ uzun bir alt fitili olan kırmızı bir mumla 0,1903 dolar civarında işlem görüyor. Bu yüzden dibin bulunması çok da uzak olmayabilir.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin