featured

Bu altcoin’in boğaları mücadeleden vazgeçmiyor! Başarılı olurlarsa yüzde 25’lik ralliye hazır olun

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan CRV fiyatına yükselen bir trend çizgisi, son toparlanma rallisi sırasında yardımcı oldu. Böylece CRV fiyatı 1,5 dolara kadar yükselmişti.  Bu boğa koşusu, son iki ayda %173 oranında bir büyüme sağlamıştı. Ancak, temmuz ortasından ağustos ayına kadar altcoin’in fiyat, bu yerel zirveyi aşmak için birçok girişimde bulundu. Böylece bu başarısız girişimlerden sonra, yükseliş momentumu tükendi ve fiyatın tersine çevrilmesine neden oldu.

CRV grafiği, ters baş ve omuz adı verilen bir tersine dönüş modeli oluşturma olasılığını gösteriyor. Bollinger bandı göstergesinin alt bandından bir yükseliş dönüşü, altcoin fiyatını %10’luk artışa teşvik ediyor

CRV için gün içi işlem hacmi 209 milyon dolardır. Bu da %8,5 oranında bir artış anlamına geliyor.

Kripto para piyasasında satış baskısındaki son artış, sert bir düşüşü tetikledi. Sonuç olarak, piyasa fiyatı iki hafta içinde %34,5 oranında düşüş yaşadı. Ayrıca, CRV fiyatı 19 Mayıs’ın en düşük seviyesini yeniden test etti ve sabah yıldızı formasyonuyla geri döndü.

Artan hacimle birlikte bu destekten %20’lik sıçrama, yatırımcıların fiyatların toparlanmasıyla ilgilendiğini gösteriyor. Sürekli alımla, CRV fiyatı %10 daha yükselmeli ve 1,285 dolarda bulunan direnç noktasına ulaşmalıdır.

1,285 dolar seviyesi CRV yatırımcıları için oldukça önemli. Çünkü şu ana kadar fiyatın mevcut toparlanmaya devam edip etmeyeceğine dair bir onay yok.

Piyasa katılımcılarının daha uzun bir düzeltme beklediği göz önüne alındığında, altcoin fiyatının 1,285 dolarda bulunan direnç noktasında daha düşük bir yüksek seviye oluşturması ve bu seviyeden 1 dolardaki destek noktasında geri dönmesi muhtemel.

altcoin CRV grafik

Öte yandan altcoin’in fiyatı, direnç noktasını kırmayı başarırsa alıcılar 1,5 dolarda bulunan direnç noktasını hedefleyecektir. Ayrıca, bir boyun çizgisi olarak bu 1,5 dolarlık işaretle teknik çizelge, günlük grafikte ters bir baş ve omuz modelinin oluşumunu gösterir.

Buradan yukarı yönlü bir çıkış yakalanması durumunda fiyat, %28,5 daha yükselerek 1,9 dolara doğru ilerleyecektir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Bollinger Bantları: CRV fiyatı, alt bandın altına düşerek aşırı satışlara işaret ediyor. Bu tür senaryolar sırasında, fiyatlar çoğunlukla daha yükseğe dönmeyi ve orta çizgiye dokunmayı hedefler. Orta çizgi şu anda 1,285 dolar civarında bulunuyor.

MACD: Nötr bölgenin altına düşen hızlı ve yavaş çizgiler, satıcıların trend kontrolü için mücadele ettiğini gösteriyor. Bununla birlikte histogram grafiği, denemelerindeki zayıflığı yansıtan azalan kırmızı çubuklara sahiptir.

CRV için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,285 dolar ve 1,5 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1 dolar ve 0,78 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin