featured

Gözde altcoin’in boğaları yüzde 108’lik bir ralliyi hedefliyor! Kâr için doğru giriş seviyeleri nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, boğaların test etmek isteyeceği önemli bir seviyeye yakın açılıyor. MATIC şu anda %108 oranında bir kazanç beklentisiyle bir yol ayrımında. Yükseliş trendine katılmak isteyen yatırımcılar, hangi seviyeden giriş yapmalı?

MATIC fiyatı 1 dolar seviyesinin kapının kapısını çalıyor. Boğalar, bu seviyenin üzerinde tutunmak istiyor. Gözde altcoin’in fiyatı şu anda oldukça yüksek görünüyor. Kısa bir sıkışıklık sonucunda bu hafta boğalar fiyatı 1 doların üzerine çıkarabilir. Bunun başarıyla gerçekleşmesi durumunda fiyat, 2 doların üzerine çıkabilmek için mücadele etmeye başlayacak. Bu MATIC fiyatının önümüzdeki aylarda %100’ün üzerinde yükseliş kaydetmenin eşiğinde olduğu anlamına geliyor.

Altcoin yükseliş trendi başlatmaya hazırlanıyor

Pazar günkü ralli MATIC boğalarının önümüzdeki haftalardaki fiyat hareketleri için oldukça kritik. Çünkü altcoin, 1 dolar seviyesinin üzerinde tutunmak ve daha yüksek seviyelere çıkmak istiyor.  Spesifik olarak, boğalar bu seviyede işlem görmeye başladığında her şeyi tutan anahtar seviye 1,1 dolar. Bu son seviye, kripto kışının bittiğini gösterebilir.

MATIC fiyatının ilk önce 200 günlük SMA seviyesinin üzerine çıkması ve aylık R1 direnç seviyesinde 1,14 dolardan reddedilmekten kaçınması gerekecek. Boğalar bundan kaçınabilirse ve tercihen bu haftayı 1,14 doların üzerinde kapatabilirse, bir yükseliş trendi ortaya çıkacak. Fed’in Eylül ayındaki faiz kararına hâlâ 30 gün var. Boğalar kartlarını doğru oynarsa ve bu ralliyi yumuşak bir tempoda sürdürürse, %108 oranında bir yükseliş kaydedilebilir.

altcoin MATIC grafik

Bu kadar yakınlarda üç sınır unsuru olduğu için, kripto kışında bir sonraki döngüyü tetikleyen kesin bir ret olabilir. Dar bir aralıkta üç ila dört düşüş seviyesi olduğu için, bir reddediliş yaşanması durumunda 55 günlük SMA’nın hemen altında 0,80 dolara doğru bir düşüş gelebilir. Genel risk, ayıların kontrolü yeniden kazanması durumunda oluşacaktır. Çünkü bu durumda fiyat, 0,44 dolara kadar düşebilir. Bu da %55 oranında zarar edilmesi anlamına gelmektedir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin