featured

Gözde altcoin’in ayıları, yılın en düşük seviyelerini hedefliyor! Bunun önüne geçilebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası yeni haftaya düşüş ile başlamışken, gözde altcoin ADA fiyatı da aşağı yönlü bir trend izliyor. ADA ayıları, 0,40 dolar seviyesinde bulunan yıllık en düşük değerleri test etmeye devam ediyor. 0,20 doların altına düşme ihtimali yeniden söz konusu olmuş durumda.

ADA ayıları, yılın en düşük seviyelerini hedefliyor

Cardano blockchain’inin yerel token’ı olan ADA, hafta sonu bir geri dönüş yapmaya çalıştıktan sonra pazartesi günü tekrar baskı altına girdi. Gözde altcoin, %3,5 oranında düşüş yaşadı ve 0,44 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat, pazar gününün en yüksek seviyesi olan 0,47 dolara kıyasla %6 oranında daha düşük.

Altcoin’in fiyat hareketi, geçen haftaki büyük düşüşün ardından ayıların kontrolde kaldığını gösteriyor. ADA, mayıs ayından bu yana en kötü performansıyla pazar günü haftayı yaklaşık %19 oranında bir düşüşle kapattı. Ayılar, ADA’nın temmuz ortasından bu yana geçerli olan önemli bir destek trend çizgisinin altına düşmesinden ve ardından cuma günü daha geniş kripto para piyasalarının düşüşe geçmesinden sonra kontrolü ele geçirdi.

altcoin ADA grafik

Daha geniş kripto para piyasalarındaki duyarlılık, küresel hisse senedi alanındaki riskten kaçış akışları arasında haftaya kötü bir zeminde başladı . Bunun nedenleri şunlardır:

-Merkez bankası sıkılaştırması.

-Rusya’daki son gaz durmasının ortasında Avrupa’da kötüleşen enerji krizi hakkında daha fazla endişeye atıfta bulunulması.

-PBoC’nin oranları tekrar düşürmesinden sonra Çin’in büyümesiyle ilgili endişeler.

Cardano üzerinde de ağırlık oluşturan bu endişelerin önümüzdeki günlerde hafifletilmesi pek olası görünmüyor. Bu da kripto para piyasasının baskı altında kalabileceği anlamına geliyor. Gözde altcoin’in ayıları, 0,40 dolar alanındaki yıllık en düşük seviyeleri test etmeye devam edecek.

Bunun altında bir kırılma, bir sonraki ana destek noktasının altına düşülmesi ise 0,20 doların test edilmesinin yolunu açacaktır. Bu da altcoin’in fiyatı için bir felaket olabilir.

Hoskinson, ekosistem Vasil Hard Fork için hazırlanırken özür diledi

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, geçen hafta Vasil hard fork sürüm 1.35.2’de Cardano’nun test ağını “felaket bir şekilde bozan” bir hata olduğu yönündeki iddialara yanıt verme şeklinden dolayı geçen hafta uzun bir tweet serisi ile özür diledi. O zaman, bu tür iddialarda bulunan videoları “tuhaf ve endişe verici” olarak nitelendirdi.

Hoskinson en son özründe “yararlı bir protokol olarak Cardano’nun omurgasının DPT (hisse havuzu operatörü) topluluğu olduğunu” söyledi. Daha önce SPO’lara biraz sabırsız bir tonla Vasil hard fork versiyonu 1.35.3’e geçmeleri talimatını vermiş ve bunun yoğun bir şekilde test edildiğini, hard fork devam ederken muhtemelen kullanılan son versiyon olacağını söylemişti.

Vasil hardfork 1.35.2’de başlangıçta zemini işaret eden DPT topluluğu içindeki geliştiriciler olmuştu. Bu geliştiricilerden biri olan Adam Dean, kısa süre önce işlerin “her zamankinden daha iyi” gittiğini ima etti.

FxEmpire

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin