featured

Bu altcoin’i tutan yatırımcılar dikkat! Fiyat grafiği ‘satış zamanı’ mı diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan borsa SundaeSwap’ın geçtiğimiz perşembe günü piyasaya sürülmesiyle, kripto para piyasasındaki gri bulutlara rağmen altcoin Cardano (ADA) fiyatları hızla yükseliyor. SundaeSwap, Cardano blockchain’indeki ilk DeX’tir.

ADA fiyatı geçen hafta %30’dan fazla artış yaşadı. Bu da çift dip formasyonunun kırılmasına neden oldu. Bu nedenle, altcoin fiyatındaki son tersine dönüş yükseliş kırılmasının yeniden test edildiğini gösteriyor.

Altcoin için önemli teknik noktalar

Kripto para birimi ADA 200 günlük EMA’nın üzerine çıkamıyor. Günlük MACD göstergesi, altta yatan yükseliş momentumunda bir artışı yansıtıyor. Gün içi işlem hacmi, %27 oranında bir düşüşe işaret ederek 4,9 milyar dolara geriledi.

Kripto para biriminin fiyatı daha önce 1,5 dolar seviyesinde bir kırılma noktasına işaret ediyordu. Ancak fiyat, bu işaretin üzerinde kalmayı başaramadı ve 1,125 dolar seviyesine geri döndü.

altcoin ADA

1,125 dolara yakın yeni bulunan talep ve SundaeSwap’ın piyasaya sürülmesiyle birlikte, ADA fiyatı kıvılcım yaratan bir yükseliş rallisi gösteriyor. Fiyat artışı, günlük grafikte çift dip formasyonunun yükselişe geçmesine neden oluyor. Bu nedenle, altcoin fiyatındaki son tersine dönüş, kırılmanın yeniden test edilmesini sağlıyor.

Önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) analiz edildiğinde, günlük grafikte düşüş eğilimi olduğu söylenebilir. 200 günlük EMA, altcoin fiyatına dinamik direnç sağlar. Bu da 100 günlük EMA’nın altına yakın zamanda tersine çevrilmesine neden olur. Bununla birlikte, 50 günlük EMA fiyatı tekrar yükseltmek için güçlü duruyor.

Ayrıca RSI, aşırı alım bölgesinde K ve D çizgilerinin düşüş eğilimini yansıtıyor.

ADA fiyat grafiği artan satış baskısını gösteriyor

ADA fiyatı, artan satış baskısına neden olan 1,5 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başaramıyor. Şu anda, kripto para biriminin fiyatı günlük yaklaşık %10 oranında bir düşüşle 1,45 dolara yakın işlem görüyor.

MACD göstergesi, günlük grafikte sinyali ve MACD çizgi başının sıfır çizgi işaretinden daha yüksek olduğunu gösteriyor. Yükseliş histogramlarındaki artış, altta yatan yükseliş momentumundaki bir artışı yansıtıyor.

Altcoin için kritik direnç noktaları 1,5 dolar ve 2 dolar seviyelerinde iken, kritik destek noktaları ise 1,125 dolar ve 1 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin