featured

Krizi iyi yöneten bu altcoin’i balinalar biriktirmeye devam ediyor! Ancak bir uyarı var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son birkaç hafta içinde piyasa lideri olan Bitcoin’in toparlanması ile birlikte, altcoin’lerde de hareketlenmeler görüldü. Özellikle Uniswap, bu fırsatı iyi değerlendirenler arasındaydı. Kripto para piyasası, şiddetli geçen kışın ardından yavaş yavaş kayıplarını telafi etmeye çalışıyor.

Ocak 2022’den bu yana çoğu altcoin neredeyse %50 oranında değer kaybetti.

Ek olarak, Terra stable coin ve yerel token’ı LUNA’nın çöküşü piyasadaki düşüş eğilimini hızlandırdı. Birkaç yatırımcı milyonlarca dolar kaybetti ve bu da tüm kripto endüstrisinde gerginlik yarattı. Bazı kripto hizmet şirketleri, gemileri ayakta tutmak için mücadele ederken dengelerini tümüyle kaybetti.

Mevduat sahiplerinin fonlarının çoğu platformlarında hâlâ kilitliyken iflas etti. Sektördeki bazı yatırımcılar korku, belirsizlik ve şüphe yavaş yavaş içeri süzülürken kripto para birimlerine olan güvenlerini kaybetti.

Ancak, Uniswap için şu anda her şey yolunda gibi görünüyor. Çünkü yerel token UNI, gün geçtikçe değerini artırıyor. Fiyat artışının gücü, Uniswap’ı piyasa değerine göre ilk 15 kripto para birimi arasına sokmayı başardı.

Ek olarak Ethereum tabanlı merkezi olmayan protokol, değerde önemli bir artış yaşadı ve son yedi hafta içinde %150 oranında değer kazandı.

altcoin UNI

Zincir üstü bir analitik firması olan Santiment’in verilerine göre, UNI token’larının alina birikiminde önemli bir artış oldu. Bu, altcoin fiyatındaki son artışı ve artan adres etkinliğinin nedeni gayet iyi açıklıyor.

Santiment, Uniswap günlük aktif adreslerinin 1,100’ün üzerine çıktığını bildirdi. Ağda güçlü adres etkinliğinin varlığı ile protokol, mevcut fiyat hareketini sürdürme potansiyeline sahiptir.

Uniswap Whale, olumlu hareketler sergiliyor

Uniswap balina adresleri, Mayıs 2022’deki kripto çöküşünden bu yana olumlu bir hareket gösterdi. Adresler, büyük yüzdelerde değişen çok miktarda altcoin biriktirdi. Cüzdanlarında 100 bin ila 1 milyon UNI token’ı içeren balina adresleri, son iki hafta içinde büyük bir artış yaşadı.

Ayrıca Santiment, öne çıkan işlem seviyelerinin yaklaşık 100,000 dolar veya daha fazla tutarlı işlemler olduğunu kaydetti. Bu tür işlemlerin balinalardan olduğu ve en son mayıs ayı seviyelerinde görülenlere geri döndüğü belirtildi.

Bu nedenle, balinalardan son zamanlarda yapılan tüm önemli işlemlerin dikkat çekici olduğunu belirtti. Bunun nedeni bu tür hareketlerin, fiyatın 9,69 dolara tırmanmasından hemen önce geçen hafta birikmiş olmasıdır.

Fiyat artışının yanı sıra, Uniswap aktif ortalama tüccar getirilerini artırdı. Şu anda 30 günlük MVRV’sinde %22,5’in üzerinde bir artış kaydetti.

Santiment’in raporuna göre, mevcut değer açıkça tehlike bölgesinin üzerinde. Uniswap’ın etkileyici fiyat artışına rağmen Santiment, yatırımcılara altcoin’e karşı dikkatli davranmalarını tavsiye etti.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin