featured

Bu altcoin yükselişinde çok kararlı! Yatırımcılar için doğru giriş noktası neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan PancakeSwap (CAKE) fiyatındaki U şeklindeki toparlanma, 4,165 dolarda bulunan başka bir direnç noktasını kırmayı başardı. Bu, fiyatın daha yüksek seviyeleri hedeflediğini gösteriyor.  Ayrıca, hacim aktivitesindeki %50’lik bir artış, piyasa katılımcılarının altcoin’i 5 dolar seviyelerine çıkarabilecek kırılmadan emin olduğunu gösteriyor. Peki, şu an giriş yapmak isteyen yatırımcılar için doğru bir zaman mı?

altcoin CAKE

20 ve 50 günlük EMA seviyelerinin yükseliş geçişi, 4,165 dolar seviyesinin kırılmasını teşvik etti. Yükselen ADX eğimleri, yükseliş eğilimindeki büyümeyi yansıtıyor.

PancakeSwap için gün içi işlem hacmi 60,7 milyon dolardır. Bu da %50 oranında bir artışa işaret ediyor.

Grafikteki mevcut formasyonun etkisi altında altcoin, 2,45 dolarda bulunan destek noktasından %75,65 oranında bir toparlanma gerçekleştirdi. Bu yaklaşık iki aylık bir boğa koşusunun önünü açtı. Böylece CAKE, 4,38 dolara ulaşabilmek için sırasıyla direnç noktalarını başarıyla kırdı.

Ayrıca, %5,43’lük bir gün içi sıçrama ile CAKE fiyatı, 4,16 dolarda bulunan direnç noktasından yukarı yönlü bir çıkış sağlıyor. Teknik kuruluma göre, altcoin’in fiyatı 5 dolara doğru yükselebilir.

CAKE fiyatı son beş gün içinde %17’lik bir büyüme kaydederek galibiyet serisini sürdürdü. Ek olarak, bu düzeltme sonrası ralli sırasındaki sürekli hacim artışı, gerçek bir toparlanma döngüsünü doğrular.

4,165 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde kapanan bir günlük mum çubuğu altcoin’i potansiyel olarak daha fazla yükseltebilir. Bu ters çevrilmiş destek noktasının yeniden test edilmesi ile CAKE, alıcılara iyi bir giriş fırsatı sunabilir. Çünkü bu yeniden test ile fiyat %13,7’lik bir ralli gelebilir.

Bununla birlikte, CAKE grafiği 5 dolarlık psikolojik bariyere çarpmadan önce yükseliş girişimini durdurabilecek 4,57 dolarlık bir ara direnç ile karşılaşacaktır.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Bollinger bantları: Bugünün çıkış mumu, yatırımcılardan gelen agresif alımları göstermektedir. Bununla birlikte, daha önce bu tür yeniden testler küçük bir düzeltmeyi tetikleyerek 4,165 dolara doğru bir geri çekilmeye sebep olmuştu.

VI: VI+ ve VI- eğimleri arasında yükseliş momentumundaki büyümeyi gösteren önemli bir boşluk var. Ayrıca, bu göstergede kayda değer bir farklılık olmaksızın, CAKE rallisinin 5 dolara devam etmesi bekleniyor.

CAKE için takip edilmesi gereken direnç noktaları 4,58 dolar ve 5 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 4,165 dolar ve 3,78 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin