featured

Yatırımcılar tetikte, bu altcoin yeni rekor düşük seviyeye doğru gidiyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden olan ADA fiyatı, herhangi bir geri dönüş belirtisi olmaksızın destek seviyelerinde konsolide oluyor. ADA, bugünkü işlem seansını daha düşük seviyelerden açtı. Ancak daha sonra hızlı bir şekilde biraz yükseldi. Bununla birlikte altcoin, negatif bölgeye geri döndüğü için gün içi kazançlarından yararlanamadı.

ADA fiyatı, son konsolidasyondan sonra mütevazı kazançlarla işlem görüyor. Kripto para birimi, destek noktasının kırılmasının ardından 0,70 dolar seviyesinin de altını test edebilir. Altcoin, 2 Eylül tarihinden bu yana uzun vadeli bir düşüş eğiliminde.

Bu yazının yazıldığı sırada ADA, gün içinde %0,75 oranında bir düşüş ile 0,78 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 8. en büyük kripto para birimi, 24 saatlik işlem hacmini ise %47 oranında artışla 939,667,799 dolarda tutuyor. Daha yüksek hacimlerin eşlik ettiği fiyat düşüşü pek de olumlu yorumlanmaz. Çünkü bu, düşüşün devam edeceğine işaret eder.

ADA fiyatı, destek seviyesinde

1 saatlik grafikte altcoin, 0,82 dolar ve 0,70 dolar aralığında yatay hareket ediyor. 9 Mart tarihinde bu fiyat işlem aralığını kırmaya çalıştı. Ancak 0,85 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasını kırma konusunda başarılı olunamadı.

altcoin ADA grafik

Kripto para biriminin fiyatı aşırı satım bölgesinde bulunuyor. Her düşüşte artan hacimlerden de görülebileceği gibi henüz bir canlanma belirtisi yok.

Fiyat, işlem seansının en düşük seviyesini koruyamazsa, şubat ayındaki tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,74 dolara kadar gerileyebilir. Ayrıca, satış baskısı artarsa ​​0,68 dolara doğru yeni bir düşük rekor seviye bile test edilebilir.

Öte yandan, fiyat hayati bir destek seviyesine yaklaşırken yükseliş eğilimi de ortaya çıkabilir. Bu durumda, 50 günlük EMA’ya 0,79 dolardan anında bir geri dönüş görülebilir.

Buna ek olarak, muhtemelen 14 Mart’ın en yüksek seviyesi olan 0,81 dolardan uzun bir satın alma baskısı da gelecek.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi aşırı satım bölgesine yaklaşırken 34 endeksinde bulunuyor.

MACD: MACD ise artan düşüş momentumu ile orta çizginin altına doğru kayıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin