featured

Bu altcoin, yüzde 21’lik yükselişi ile yatırımcıların ilgisini çekiyor! Bu hareketin ana sebebi nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan SushiSwap, etkileyici yükselişi ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

SushiSwap’ın Ekim ayındaki %21’lik artışı, son birkaç aydır durgun hareket ettiğinden yatırımcılar tarafından olağandışı karşılandı. Bununla birlikte zincir üstü veriler, volatilitede büyük bir artış beklenmesi gerektiğini gösterdi.

Santiment daha önce, SushiSwap’ın ağ büyümesinde alışılmadık bir artış gördüğünü ve oluşturulan yeni adreslerin sayısının sekiz ayın en yüksek seviyesine ulaştığını vurgulamıştı. Ağdaki yeni adreslerin artışına ek olarak, eski adresler en son Temmuz ayında gördüğümüz etkinliği gösterdi.

altcoin SushiSwap

Tüm temel değerlerdeki artış, volatilitede yaklaşmakta olan bir artışın doğrudan bir işaretidir. Ne yazık ki, altcoin’in düşük fiyat performansı yüksek sayıda yatırımcıyı çekememişti. Çeşitli ticaret platformlarında açık faiz göz önüne alındığında, spekülatörler ve yatırımcılar Sushi’yi iyi bir yatırım fırsatı olarak görmezler. Bu nedenle zincir üstü verilerin işaretlerini görmezden geldiler.

Altcoin’in yükselişi devam edecek mi?

Altcoin’in en son fiyat artışını, ağın temel büyümesinden ziyade genel piyasa toparlanmasının körüklendiğini söylemek doğru olur. Şimdilik, Sushi’nin hareketini bir sonraki direnç noktasına kadar devam ettirebilmesi için 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde kalabilmesi gerekiyor.

Hacim profillerine göre yatırımcılar, en azından piyasa nispeten istikrarlı kalırken rallinin devamını desteklemeye hazır. Bununla birlikte dirençler arasındaki boşluk, özellikle DeFi endüstrisi zayıf bir durumdayken, boğaların kapatamayacağı kadar büyük olabilir.

Burada altcoin için en olası senaryo konsolidasyon veya 200 günlük hareketli ortalamaya doğru yavaş bir büyümedir. Altcoin’in kesin olarak yatırımcıları etkileyebilmesi için az iki ay konsolide olması ve %70’lik bir fiyat artışı kaydetmesi gerekiyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin