featured

Ayıların hâkimiyetinden kurtulan bu altcoin, yatırımcıların güvenini geri kazanmaya çalışıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan ALGO, oldukça zorlu bir yıl geçiriyor. Hâkim yatırımcı ilgisi, birçok kripto para birimi için önemli bir barikat olmuştur. Bunun bir nedeni, kripto piyasasının canlanma modunu etkinleştirememesidir. ALGO, mayıs ayında ayılara teslim olmasının ardından piyasadaki en çok değer kaybedenlerden bir tanesi oldu.

Ancak ALGO, bu yazının yazıldığı sırada iyi bir ivme kazanmış görünüyordu. Son 24 saat içinde altcoin, 0,31 dolardan 0,34 dolara yükseldi. Bu da yaklaşık %32 oranında değer kazandığı anlamına geliyor. Şimdi artış çok önemli görünmese de, diğer metrikler aynı fikirde değil.

Altcoin’in son iki gündeki hacmi etkileyiciydi. Temmuz başında 57,10 milyona düştükten sonra ALGO, kısa sürede işlem hacminde 95,58 milyona kadar yükseldi.

altcoin ALGO

Bu, altcoin’e yatırımcı güveninin geri döndüğü anlamına mı geliyor?

Bir ileri bir geri

Daha uzun zaman diliminde altcoin, bir miktar direnç buldu. Belirli seviyelerin ötesine geçememesi, geçmişte büyümesine engel olmuştu. Örneğin 18 Mayıs’ta 0,50 dolarda bulunan direnç noktasını geçemedi. Benzer şekilde, 8 Haziran’da 0,42 dolar seviyesini geçemediği için başka bir direnç başarısızlığı yaşadı. 26 Haziran’daki bir artış da 0,35 doların üzerine çıkmasına izin vermedi.

Bununla birlikte, ALGO için teknik göstergeler şu anda olumlu yönde. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 63,27 işaretinde işlem görüyor. Aslında RSI, 13 Temmuz’dan beri yukarı doğru hareket ediyor. Bu da yükselişin bir tesadüf olmadığının işareti.

Öyle olsa bile, kısa vadede fiyat artışı nötr kalabilir. Bunun nedeni, 20 dönemlik EMA (mavi) ve 50 dönemlik EMA (sarı) aynı hızda görünüyordu. Böyle bir durumda, hâkim eğilim düşüş veya yükseliş olabilir.

Bu arada, altcoin’in sıkıntıları doğrulanabilir bir şekilde yakında bitmeyebilir. Bu yazının yazıldığı sırada onu, 5 milyon dolardan fazla tutan balinaların yüzdesi %43,88’den %43,69’a düştü. Ancak, piyasa değeri aynı dönem içinde 2,28 milyar dolara yükseldi. Buradan da yatırımcı güveninin hâlâ düşük olduğu anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin