featured

Bu altcoin toparlanma hareketlerine başladı! Yüzde 15’lik bir ralli kapıda olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden biri olan ATOM, bugün kayda değer oranlarda değer kazanarak düşüşü duraklattı. Aynı zamanda fiyat, çift dipli bir oluşum olan 23 dolar civarında güvenilir bir destek noktası buldu. Şimdi ise yatırımcılar, altcoin’in fiyatını 25 dolar seviyesinin üzerine iterek iyi bir satın alım fırsatı yarattılar.

altcoin ATOM grafik

ATOM’un fiyatı, %5 oranından fazla değer kazanarak 25 dolardan geri döndü. 29 dolar civarında bulunan 200 günlük EMA seviyesine doğru hızlı bir toparlanma hareketi başlatmış durumda. 23 dolardaki çift dip seviyesinin altına doğru gerçekleşecek bir kırılma, başka bir satış hareketini tetikleyebilir.

Kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi 636,626,493 dolarda bulunuyor. ATOM, gün içinde %4,11 oranında bir artış yaşayarak 24,83 dolara kadar yükselmeyi başardı.

ATOM fiyatı geri dönebilir

Günlük grafikte ATOM fiyatı, güvenilir destek noktasına yaklaştıkça kazandırmaya devam ediyor. Daha önce fiyat, %44 oranında bir artışla 3 Mart tarihindeki en yüksek seviye olan 34,46 dolara kadar yükselmişti. ATOM alıcıları, 26,60 dolarda bulunan bir önceki işlem seansının en yüksek seviyelerine doğru bir geri dönüş yaşanmasını bekleyebilir.

Satın alma siparişindeki bir canlanma altcoin fiyatını, sırasıyla 28,48 dolar ve 28,56 dolar seviyelerinde bulunan 200 günlük ve 50 günlük EMA’lara doğru itebilir.

Öte yandan fiyat, işlem seansının en düşük seviyesinin altına düşerse, 21 dolar seviyesine yeniden bir düşüş yaşanabilir. Haftalık grafikte, 25,75 dolarda bulunan 50 günlük EMA yakınında bir “çekiç” oluşumu psikolojik bir seviye olan 30 dolara doğru yükselişe başlatabilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

RSI: Günlük göreli güç endeksi aşırı satım bölgesine yaklaşıyor. Bununla birlikte, göstergedeki herhangi bir artış, yukarı yönlü görünümü güçlendirebilir.

OBV: Teknik göstergelerden bir tanesi olan OBV, fiyat artışı ile birlikte yükselişte.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin