featured

Teknik göstergeler olumlu! Bu altcoin’i büyük bir sıçrama yapmadan önce satın almak isteyebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Apecoin’e (APE) yatırım yapma şansını kaçıran yatırımcılar bir şans daha elde etmiş olabilir. Maymun temalı kripto para birimi, Eylül ayının son haftasından bu yana düşüş eğiliminde. APE, yükselen bir destek noktasını yeniden test etti. Ancak daha da önemlisi, bu hafta sonu ilginç gelişmelere şahit oldu.

APE, Whalestats’a göre son 24 saatte balina ticaret hacimlerine göre ilk 10 kripto para birimi listesine katıldı. Bu gözlem, balinaların APE’yi indirimli olarak satın aldıklarını gösterdi. Bu aynı zamanda altcoin’in mevcut fiyat seviyesinden bir sıçrama olasılığının yüksek olduğu anlamına da geliyordu.

altcoin APE

Hacim artışı, özellikle son düşüşten sonra yaklaşan büyük bir fiyat hareketi potansiyelinin altını çizdi. Apecoin’in zincir içi ölçümlerinden bazıları, aşağı yönlü hareket ve hacim değişikliğinden sonra değişti.

Neler oluyor?

Altcoin’in talebiyle ilgili en dikkate değer son gözlemlerden biri, ağırlıklı bir duyarlılık artışıydı. Ağırlıklı duyarlılık, geçen hafta dibe vurduğu gün olan 13 Ekim’de keskin bir geri dönüş kaydetti.

Altcoin’in fiyat hareketini dikkate alan duyarlılık değişimi, gözlemlenen hacim artışının bir yükseliş baskısını temsil ettiğine işaret etti. Buna ek olarak, kripto para birimi bu yazının yazıldığı sırada %1,19 oranında bir artış kaydetti.  Bu ayrıca, son 24 saat içinde satış baskısından daha yüksek alım baskısı yaşadığını doğruladı.

APE, önemli satın alma baskısının geri geldiği şu zamanda bir yükseliş rallisine doğru ilerliyor olabilir. Uzun vadeli fiyat hareketine bir bakış atıldığında, mevcut birikimin yükselen bir trend çizgisinde gerçekleştiğini görebiliriz. Fiyat, bu yazının yazıldığı sırada aynı destek noktasının üzerinde işlem görüyor.

Destek hattı, mutlaka bir yükselişin tersine çevrilmesini garanti etmese de, kesinlikle birinin olma şansını artırdı. Özellikle son üç gündeki satın alma baskısındaki artıştan sonra bunun netleştiği söylenebilir.

Ayrıca, satış baskısının ayın ilk haftasında azalmaya başlamış olabileceği doğrulandı. Bunun nedeni, daha fazla yatırımcının token’larını satmak yerine elinde tutmayı tercih etmesidir.

Diğer metrikler de büyük bir yükseliş sıçraması olasılığını güçlendiriyor.  Borsalarda APE arzına bir bakış, bu beklentileri sağlamlaştırdı. APE, son yedi günde borsa dışı arzda önemli bir artış yaşadı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin