featured

Yeni ortaklıklar duyuran bu altcoin, Haziran 2022’de satın almak için iyi bir tercih olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan KAVA, 12 Mayıs’tan bu yana 1,32 dolardan 3 doların üzerine çıktı. Altcoin’in mevcut fiyatı ise 2,67 dolar civarında duruyor. En son haberlere göre Sushi, Kava Network’te konuşlandırılacak. Kava Labs CEO’su Scott Stuart, Sushi ile bir ortaklığın yeni bir DeFi ürünleri paketi oluşturacağını söyledi.

Sushi, Kava Network’te konuşlandırılacak

Kava, Web3 geliştiricilerine esnek bir dağıtım, sorunsuz birlikte çalışabilirlik ve zincir üzerinde inanılmaz teşvikler sunan son derece hızlı bir Layer1 blockchain’idir.

Kava, Ethereum akıllı sözleşme geliştirmenin esnekliğini ve hızını Cosmos’un birlikte çalışabilirliği ile tek bir ağda birleştirir. Bu nedenle, Kava yüksek düzeyde ölçeklenebilir. Ayrıca, Solidity geliştiricilerini ve dApp’lerini güçlendiren uyumlu bir yürütme ortamına sahiptir.

Kava, binlerce protokolün ve milyonlarca kullanıcının işlem ihtiyaçlarını destekler. Benzersiz ortak zincir mimarisi, dünyanın en çok kullanılan blockchain’lerinin tümüne bağlantı sağlar.

Bu, kullanıcıların varlıkların ve projelerin Kava ekosistemine serbest akışına izin verir. Bu projenin arkasındaki ekibe göre, bir ağ ancak üzerine inşa edilen projeler kadar iyidir.

altcoin kava

Kava stake edenler ve doğrulayıcıları Kava Network’ü yönetir. Likit bir demokrasi modeli üzerinde çalışırlar. Hangi değişikliklerin yapılması gerektiğini ve benzersiz zincir içi geliştirici teşviklerinin iki zincir arasında nasıl dağıtılacağını belirlerler.

Gerçekten merkezi olmayan bir kuruluş olarak Kava DAO, standartlarının Kava topluluğunun beklentileri doğrultusunda korunmasını da sağlar.

KAVA, Kava Ağının yerel kripto para birimidir. Kripto para piyasasındaki son düşüşe rağmen, altcoin KAVA bir rahatlama rallisinin keyfini çıkarıyor.

Fiyattaki mevcut artış, Sushi’nin Kava Network’te konuşlandırılacağı haberiyle bağlantılı. Kava Labs CEO’su Scott Stuart, Sushi ile bir ortaklığın verimli ve hızlı tarım için yeni bir DeFi ürünleri paketi oluşturacağını söyledi. Kava Labs CEO’su Scott Stuart şunları ekledi:

“Bir ortaklık aracılığıyla, DeFi platformuna katılan yeni kullanıcılar için günlük ödül olarak 14 milyon dolar değerinde SUSHI ve KAVA dağıtacağız. Ayrıca Kava, Sushi geliştiricilerinin ağ üzerinde yeni uygulamalar oluşturmasını sağlamak için 750 milyon dolarlık bir teşvik programı başlatıyor.”

Altcoin kritik bir direnç noktasında

KAVA şu anda 2,70 dolar seviyesinde işlem görüyor. Eğer altcoin’in fiyatı 3,50 dolarda bulunan kritik direnç noktasının üzerine çıkmayı başarırsa bu güçlü bir satın alma sinyali olacaktır. Bu noktadan sonra, sıradaki hedef 4 dolar veya hatta daha fazlası olabilir. Öte yandan altcoin’in fiyatı 2,5 dolarda bulunan destek noktasının altına düşerse, 2 dolara doğru bir yol açılacaktır.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin