Altcoin piyasası dağıldı: Para birimleri eski günlerine döndü!

Altcoin piyasası dağıldı: Para birimleri eski günlerine döndü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC.d hakimiyeti altcoin piyasasını dağıttı. Bitcoin her ne kadar 17.000 doların altına sarkmış olsa da destek bölgesini üzerinde kaldı. Buna karşılık altcoin’ler daha fazla kriz yaşadı.

Kripto para birimleri stresi daha fazla kaldıramadı ve sert bir çöküşün ardından eksi yönde fiyatlanmalar dikkat çekti. Enflasyon verisi ve ardından gelen faiz kararına rağmen beklentiler yine iyi gerçekleşmedi.

Aslına bakarsanız enflasyon sonrasında piyasa iyi tepki verdi. Fakat faiz hızı az gerçekleşmiş olsa da gelecek yıl strese soktu. Şu an genel market değeri 800 milyar dolara dayanmış durumda.

Altcoin piyasası ağır yaralı

Son 24 saat ve 7 günlük grafiklere göz attığımızda altcoin para birimlerinde ciddi bir daralma yaşandı. Bitcoin geçen haftada bu dalgalanmayı yaşadı. Ancak diğer para birimleri çift haneli  kayıpları gördü.

Listeye göz attığımızda ilk sırada Filecoin var. 24 saat içinde yüzde 26 düşüş gören FIL, son 7 günlük yüzde 30’un üzerinde kayıptan kurtulamadı. Filecoin’i TWT, XCN ve CHZ takip ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin