featured

Bu altcoin, piyasadaki düşüş eğiliminden ağır darbe alıyor! Önümüzdeki günlere dikkat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Quant (QNT) fiyatı, negatif sinyaller gönderiyor. QNT, önümüzdeki günlerde daha büyük kayıplarla karşı karşıya kalabilir.

QNT, 2018’de Gilbert Verdian tarafından kurulan Quant ağının yerel token’ıdır. Quant’ın işletim sistemi Overledger Network’ün, dağıtılmış defter teknolojisiyle ilgili ana sorunlardan birini çözmesi için farklı blockchain’lerin bir bağlayıcısı olarak hareket etmesi amaçlanıyor.

Altcoin’in fiyatı, Ekim ayının sonunda 150 dolarda bulunan uzun vadeli direnç noktasının üzerine çıkmasının ardından bir düşüş hareketi başlattı. Negatif hareketlerin başlamasından kısa bir süre sonra, kritik destek noktası kırıldı. Bu, Haziran ayında başlayan yukarı yönlü hareketin artık sona erdiğinin bir işaretiydi. QNT fiyatı, aşağı yönlü hareketine devam etmeden önce geçen hafta destek hattını direnç olarak onayladı.

Ayrıca, haftalık RSI değeri 50 işaretinin altına düştü. Bu da altcoin’in fiyat eğiliminin düşüşe geçtiğinin bir başka işaretidir.

altcoin QNT grafik

Kısa vadede düşüş var

Altı saatlik QNT grafiği, fiyatın son 24 saat içinde yükselen bir takozdan kırıldığını gösteriyor. Şu anda altcoin, takozu direnç olarak doğrulama sürecindedir.

Ekim ayının yüksek seviyesinden bir analiz yapıldığında QNT fiyatının beş dalgalı bir düşüş hareketine saplanmış olduğu görülüyor.

Hareketin dibi için en olası hedefler 65 dolar ile 71 dolar arasında bulunuyor.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin