featured

Gözde altcoin hedefine ulaşmak için yükselişe hazır! Tek bir şart var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, 0,92 dolar civarında birçok alıcı buldu. Bu, ADA’nın yükseliş hareketlerini tetikleyebilir.

Cardano, son iki haftada %26,5 oranında fazla bir geri çekilme yaşadı. Şimdi ise birçok teknik gösterge, yükseliş eğiliminin başladığını gösteriyor. ADA’nın 1 dolar hedefine ulaşabilmesi 0,92 doların üzerinde tutunması gerekiyor.

Altcoin ada

Cardano, birçok alıcıyı çeken hayati bir destek seviyesinde işlem görüyor gibi görünüyor. Bu seviye tutunmaya devam ettiği sürece, ADA’nın 1 dolara sıçrama şansı var.

ADA yükselişe hazır

Satın alma sinyalleri görünmeye başlarken Cardano önemli bir talep bölgesinin üzerinde bulunuyor.

Gözde altcoin, son iki hafta içinde %26,5’ten fazla geri çekildi. Kârların realize edilmesindeki artış, Cardano’nun 4 Nisan tarihinde fiyatını 1,25 dolardan 0,92 dolara gerilemesine sebep oldu. Ethereum ve Solana gibi altcoin’lerle rekabet etmeyi uman Layer 1 platformu, şimdi bu fiyat etrafında konsolide oluyor. Bu da bir yükseliş hareketinin oluşabileceğine işaret ediyor.

Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesi, ADA’nın günlük grafiğinde bir satın alma sinyali verdi. Yükseliş formasyonu bir ila dört günlük mum çubuklarının, yükselişin göstergesi olan kırmızı dokuzlu bir mum çubuğu oluşturmasıya gelişti. Mevcut fiyat seviyeleri çevresinde artan baskı, iyimser görünümün doğrulanmasına yardımcı olabilir ve Cardano’yu 1 dolara itebilir.

İşlem geçmişi, Cardano’nun 0,92 dolar civarında güçlü bir destek noktası oluşturduğunu gösteriyor. IOMAP modeline göre, 44,790’dan fazla adres daha önce bu fiyat seviyesinde yaklaşık olarak 6,8  milyar adet ADA satın aldı. Önemli talep bölgesi, fiyatların düşmesini engelleyerek yükseliş tezini doğrulamaya yardımcı olabilir.

Bununla birlikte mevcut fiyat seviyeleri etrafındaki yükseliş dürtüsü, 241,000 adresin yaklaşık 4 milyar adet ADA’ya sahip olduğu 1 dolar seviyesinde sert dirençle karşılaşabilir. Bu engelin üzerinde bir günlük mum çubuğu daha yüksek seviyelere ulaşmasına yardımcı olabilir.

Altcoin’in günlük zaman çerçevesinde 0,92 doların altında bir kapanış yapmaktan kaçınması gerektiğini belirtmekte fayda var. Çünkü bu, yatırımcıların pozisyonlarından çıkmasına neden olabilir. Bu destek seviyesi aşağı yönlü kırılırsa ADA, 0,80 dolar veya daha da düşük seviyelere gerileyebilir.

Cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin