featured

Elinde tutan dikkat! Bu altcoin, düşüşü yakın zamanda durdurabilecek gibi değil!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta yakından takip edilen altcoin NEAR’ın fiyatı, art arda yedi gün kırmızı mum oluşturarak güçlü bir satış hareketine tanık oldu. 17,6 dolarda bulunan direnç noktasından başladığı düzeltme rallisinde sırayla 15 dolar ve 13,3 dolar seviyelerinde bulunan destek noktalarını aşağı yönlü kırdı. Bu da fiyatta %28,3 oranında bir düşüş yaşandığı anlamına geliyor. Ayıların şimdiki hedefi ise 11,8 dolar seviyesinde bulunan destek noktası.

Altcoin, 20 günlük EMA seviyesindeki destek noktasını direnç noktasına dönüştürdü. 13,3 dolar seviyesi NEAR için oldukça kritik bir nokta. Gün içi işlem hacmi 1,13 milyar dolar. Bu da son 24 saatte %3,69 oranında bir kayıp yaşandığı anlamına geliyor.

Yakın zamandaki satışların ortasında, NEAR alıcıları 15 dolarlık destek seviyesinin üzerinde tutunmak için çok uğraşıyorlardı. Bununla birlikte belirgin RSI düşüş ayrışması, sonunda alt destek seviyesini kırarak, kaybedilen yükseliş momentumunu gösterdi.

altcoin NEAR

 

24 Nisan tarihinde altcoin fiyatı 15 dolarlık desteği delerek birikmiş satış momentumunu serbest bıraktı. Sonuç olarak agresif satış, 13,3 dolarda bulunan 0,5 Fibonacci düzeltme seviyesindeki başka bir desteği keserek altcoini %15 oranında düşürdü.

Bugün, NEAR fiyatı %2 arttı. Bunun sonucunda da kırılan destek noktası yeniden test ediliyor. Eğer altcoin 13,3 doların altında kalırsa, satıcılar fiyatı düşürmeye devam ederek 11,8 dolara kadar geriletecek.

Bununla birlikte, 0,618 FIB ve 200 günlük EMA seviyelerinin paylaştığı destek noktası, alıcıların güçlü bir savunma oluşturmasına yardımcı olabileceğinden, düzeltme rallisi 11,8 dolardaki destek noktasında durabilir.

Altcoin için teknik göstergeler

Mevcut düzeltme hareketi 20, 50 ve son zamanlarda 100 günlük EMA seviyelerinde bulunan destek noktasını ihlal etti. Satıcılar kripto para biriminin fiyatına baskı yapmaya devam ederken altcoin, yakında 200 günlük EMA desteğine ulaşacak. Ayrıca, 20 günlük EMA seviyesi NEAR fiyatına fiyata dinamik direnç sağlar.

MACD ve sinyal arasındaki genişleyen boşluk, pazarda güçlü satış olduğunu gösteriyor. Ek olarak, bu çizgiler nötr çizginin altına düşmek üzere. Yani, ayılara ek bir avantaj sağlıyor.

NEAR için mevcut direnç noktaları 15 dolar ve 17,6 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 11,8 dolar ve 10 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin