Altcoin düşüş eğiliminden kurtulabilecek mi? Teknik analiz
Altcoin düşüş eğiliminden kurtulabilecek mi? Teknik analiz

Altcoin düşüş eğiliminden kurtulabilecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Polkadot fiyat analizi, piyasa 5,68 doların altına düştüğü için bugün düşüş eğilimine devam ediyor. DOT/USD için mevcut destek seviyeleri 5,62 dolar ve 24 saatlik %3,24’lük bir kayıp yaşadıktan sonra direnç 5,87 dolarda yer alıyor. Ayılar son 24 saattir piyasaya liderlik ediyor. Bu, toplam piyasa değerini 6.447.321.574 dolara ve 24 saatlik işlem hacmini 174.728.848 dolara çıkarıyor. Piyasa değerine göre ise 11. Sırada yer alıyor.

image 298

Bir günlük Polkadot fiyat analizine göre altcoin fiyatı bugün olumsuz fiyat hareketini sürdürüyor. En son düşüşün ardından, fiyat 5,67 dolara düştü. Altcoin son birkaç saat içinde değerinin yüzde 3,21’ini kaybetti.

Sinyal çizgisi (kırmızı) MACD çizgisinin (mavi) üzerinde olduğu için MACD göstergesi şu anda düşüş momentumunda yer alıyor. Bollinger bandı göstergesi, genişleyen bantları ve dolayısıyla oynaklığın arttığını ortaya koyuyor. Üst bant şu anda 7,29 dolarda ve alt bant 5,63 dolarda yer alıyor. DOT/USD fiyatı şu anda alt banda çok yakın ve bu durum yakında fiyatları geri döndürebilir.

DOT/USD 4 saatlik fiyat grafiği

Polkadot fiyat analizi 4 saate göre bir açılış hareketinin ardından piyasadaki oynaklığı gösterir. Bu, Polkadot fiyatının her iki yönde de dalgalanmalara karşı daha duyarlı hale geldiğini ve daha fazla düşme özelliği gösterdiğini gösteriyor.

image 299

RSI göstergesi, şu anda 50 seviyenin altında olduğu için ayıların piyasayı kontrol ediyor. MACD göstergesi düşüş işareti olan sinyal hattının altına hareket ettiğinden, piyasanın kısa vadede düşüş eğilimini sürdürmesi bekleniyor.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Sonuç olarak, Polkadot fiyat analizi bugün altcoin için düşüşü işaret ediyor. Ayıların güçlü ivmelerini sürdürme çabaları nedeniyle fiyat 5,63 dolara kadar geriledi. Bununla birlikte, pozitif momentumun geçen hafta geri döndüğü göz önüne alındığında, toparlanması ve fiyatı 5,87 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin