featured

Bu altcoin direnç noktasını kırmayı başardı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot için bugün yapılan fiyat analizi yükseliş gösteriyordu. DOT 26,5 dolar seviyesinin hemen altında yeni bir rekor kırdı. Bu rekorla birlikte boğaların gücü muhtemelen tükenmiştir.

Yaşanan yükselişin ardından Polkadot bugün düşüşte. Çünkü yeni bir yüksek seviye 26,5 doların altına ayarlandıktan sonra bir geri dönüş bekleniliyor. Muhtemelen DOT, kazançların bir kısmını geri alacak. Ardından ise daha yüksek değerlerde bir dip ayarlamaya çalışacak.

Kripto para piyasası genel olarak, son 24 saatte bir yükseliş momentumunun dönüşünü gördü. Piyasa lideri olan Bitcoin, yüzde 2,72 oranında değer kazanırken en gözde altcoin olan  Ethereum ise yüzde 4,79 oranında yükseliş kaydetti. Bu yazının odaklandığı coin Polkadot (DOT) ise yüzde 9,42 oranında bir yükseliş ile mükemmel bir performans gösterdi.

Son 24 saatte Polkadot fiyat hareketi: Polkadot, son dipten bu yana yüzde 17,5 oranında yükseldi

DOT 134,64 dolar ile 143,78 dolar aralığında işlem gördü. Bu da son 24 saat içinde güçlü bir volatilite olduğunu gösteriyor. Yüksek volatilite de piyasada çok istenen bir durum değildir. Ticaret hacmi yüzde 22,96 azalarak 1,62 milyar dolara geriledi. Toplam piyasa değeri ise 44,25 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi piyasadaki genel sıralamada da 5. sırada yer alıyor.

DOT 4 saatlik grafik analizi

4 saatlik grafikte, Polkadot fiyatının net bir şekilde bugün başka bir yükseliş daha gördüğünü söyleyebiliriz.

altcoin DOT

Altcoin fiyat hareketi, önceki düşüş momentumunun geçen hafta yavaşladığını gördü. 9 Ocak tarihinde bir başka düşük seviyenin piyasayı düşürmesinin ardından DOT, sadece kısa bir süreliğine 22.5 dolar seviyesine geriledi.

Hemen sonra piyasa hızla tersine döndü ve 24 dolar seviyesine yeniden yükseldi. Dün daha fazla yükseliş yaşandı. Altcoin önceki direnci 25.5 dolarda kırdı. Böylece trendin tersine çevrildiğini gösterdi.

Bugün, 26.5 dolar işaretinin hemen altında başka bir hızlı yükseliş görüldü. O zamandan beri, daha fazla yükseliş için hafif bir ret görülebilir. Muhtemelen önümüzdeki günlerde bir düzeltme hareketi yaşanacaktır. Daha sonra da trend yönü değişikliğini teyit eden daha yüksek bir düşük ayarlanacaktır.

Polkadot fiyat analizinde sonuç olarak

Polkadot fiyat analizi bugün düşüş eğilimi gösteriyor. Çünkü piyasa net bir yüksek seviye belirledikten sonra nihayet 26,5 doların altında zirveye ulaştı. Sonuç olarak altcoin’in bazı kazanımların izini sürmesi ve daha yüksek bir dip ayarlaması bekleniliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde  20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin