featured

Gözde altcoin, gün içinde kritik destek noktasının altına düşebilir! Boğaların gücü tükendi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan BNB, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Bu düşüşte, piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum’un büyük oranlarda değer kaybetmesinin payı olabilir. Altcoin’in fiyatı bugün 290,83 dolara dokunduktan sonra 281,26 dolar seviyesine düştü. Dolayısıyla, bugün piyasanın oldukça dalgalı olduğu söylenebilir.

BNB altcoin

Bugün, piyasa lideri olan Bitcoin %1,13 oranında değer kaybederken, en büyük altcoin olan Ethereum ise %2,74 oranında düşüş kaydetti. Her zaman olduğu gibi, gözde altcoin’lerden olan Dogecoin, Litecoin, Ripple ve Cardano da bu olumsuz hareketi takip ediyor. .

Günlük grafikte RSI değerinin 45,73 işaretinde istikrar gösterdiği söylenebilir. MACD göstergesi de düşüş momentumunda bir artış gösteriyor. Bu da ayıların şu anda güçlü bir kontrole sahip olduğu anlamına geliyor. BNB için bir sonraki büyük destek noktası 249 dolarda bulunuyor.

24 saatlik BNB fiyat analizi

BNB, son 24 saat içinde oldukça dalgalı bir fiyat hareketi gösterdi. Ancak yalnızca 2 saat içinde önemli bir darbe aldı. Bu iki saat içinde fiyat, hızlı bir şekilde 289 dolardan 281 dolara düştü. Bunu bir yatay konsolidasyon dönemi izledi. Bu nedenle, kısa vadede BNB yeni direnç noktasını 289 dolar olarak belirledi.

Altcoin’in piyasa değeri bugün yaklaşık %2 oranında azaldı. 24 saatlik işlem hacmi ise %25 arttı.

Gözde altcoin’in fiyatı, bugün çoğunlukla düşüş eğiliminde olsa da, 4 saatlik grafik hafif bir toparlanma ihtimalinin olduğunu gösteriyor. Ancak bu iyileşme şimdilik bir anlam ifade etmiyor. Şimdilik, BNB yatay bir konsolidasyon dönemine girmiş gibi görünüyor. Bu konsolidasyon önümüzdeki birkaç saat boyunca devam edebilir.

Genel olarak, şu anda kripto para piyasasındaki düşüş eğilimi güçlü. Dolayısıyla BNB, gün içinde 281 doları yeniden test edebilir ve altına bir düşüş gerçekleştirebilir.

Sonuç olarak

BNB fiyat analizinde sonuç olarak, ayıların güçlü olduğu ve düşüş eğiliminin devam edebileceği söylenebilir. Boğaların gücü tükenmiş gibi görünüyor. Dolayısıyla önümüzdeki 24 saat gözde altcoin için de pek olumlu geçmeyecek. Kısa vadeli bir yatırımcı iseniz BNB satın almak için iyi bir zaman olmayabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin