featured

Piyasadaki en büyük büyümeyi yaşayan gözde altcoin, büyük koparmanın eşiğinde olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, kısa vadeli harika bir fiyat performansı gösteriyor. Ancak altcoin’in öngörülebilir geleceği önümüzdeki 30 gün içinde belirlenecek.

ADA, kısa vadeli süreçte %5’lik bir fiyat artışı yaşadığından, kripto para birimleri arasında en iyi performans gösterenlerden biri olarak bugün piyasada öne çıktı. Bu da potansiyel olarak yaklaşmakta olan bir kırılmaya işaret edebilir.

Haftalık grafikteki mevcut formasyon, fiyatın büyük kırılmalar yaşayabileceğine işaret ediyor. Haftalık grafikteki yükselen üçgen, yalnızca birkaç hafta önce ADA’nın Bitcoin’e karşı olan yerel direnç noktasını kıramamasıyla oluştu.

Başarılı olursa, yükselen üçgen Cardano için bir trambolin görevi görecek. Böylece altcoin, eylül başında düşüş trendine girmesiyle neredeyse bir yıldır görmediğimiz uzun süreli bir düşüş trendine girecek.

Şimdilik ADA, modelin zirvesine ulaştı. Bir üçgenin içinde hareket eden varlıklar için kesinlikle normal olan son derece düşük oynaklıkla işlem görecek. Oynaklığın azalmasına ek olarak, işlem hacmi de bir kırılma veya bozulma gerçekleşene kadar sakin kalacaktır.

Yükseliş bekleniyor

Hareketli ortalamalar boşluğu kapatıyor. Ayrıca yukarıda bahsedilen kalıba ek olarak, hareketli ortalamalar birbirleri arasındaki mesafeyi kapatıyor. Bu da yaklaşmakta olan bir volatilite artışının doğrudan bir işareti. Geleneksel olarak, MA’lar arasındaki geniş boşluk, piyasada artan konsolidasyon şansını yansıtır ve küçük bir boşluk ise tam tersini gösterir.

ADA altcoin crypto

Eylül ayı sonuna kadar, çizgiler arasındaki boşluk daha da azaldıkça altcoin fiyatı üçgenin sonuna ulaşmalı. Bunların sonucunda da yukarı yönlü bir artış görmeliyiz.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin