featured

Bu altcoin’in boğaları, kritik seviyeleri savunabilirse yeni bir yükseliş başlayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, önceki iki ayda elde ettiği kazanımların çoğunu kaybetti. Geçtiğimiz hafta %6’ya yakın düşüş yaşayan altcoin, günlük grafikte ise %4 oranında değer kaybı kaydetti. Bu olumsuz hareketler sonucunda fiyat destek noktasına yaklaştı.

Chainlink’in genel yapısı, bu yazının yazıldığı sırada düşüş eğilimini sürdürüyor. Satın alma baskısı son birkaç hafta içinde yükselmediği için talep düşük kaldı. Bununla beraber birikim de azaldı.

Alıcıların grafiklerinde yeniden güç kazanmaları için altcoin’in mevcut fiyat tabanının üzerinde kalması gerekiyor. Bu destek noktası korunabilirse, boğalar sonraki işlem seanslarında toparlanabilir.

LINK fiyatı alçalan bir trend çizgisinde hareket etmeye devam ediyor. Ancak alıcılardan gelen hafif bir itme, fiyatın bir miktar toparlanmasına olanak sağlayabilir. Chainlink’in kazançları güvence altına alması için daha geniş pazar gücü de çok önemli olmaya devam ediyor. Kripto para piyasasının genel olarak değer kazanması için lider Bitcoin’in 24,000 dolar seviyesinin üzerinde işlem görmesi gerekiyor.

LINK günlük fiyat grafiği analizi:

LINK, bu yazının yazıldığı sırada 7,20 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin fiyatının toparlanmaya başlayabilmesi için yerel destek hattında kalması gerekir. Eğer LINK, 7 doların altına düşerse, ayıları tüm gücüyle geri gelecektir.

7 dolar seviyesi kaybedilirse yeni hedef 6,80 dolarda olacaktır. Genel direnç noktası ise 7,60 dolarda bulunuyor. Bu seviyenin üzerine çıkılması durumunda ise fiyat 7,80 dolara yükselebilir. Eğer bu seviye de korunursa 8 dolara doğru olan yol açılacaktır.

altcoin LINK grafik

8 doların da tutulması durumunda düşüş tezi kesin olarak geçersiz kalacaktır. Son seansta işlem gören LINK miktarı düştü. Bu da alım gücünün grafikte düşük kaldığı anlamına geliyor.

Teknik analiz

Son birkaç haftadır, satın alma gücü sürekli toparlanma girişiminde bulundu. Ancak her seferinde ayıların direnciyle karşılaştı. Göreceli Güç Endeksi, nötr bölgenin altına düşerek düşüş eğilimine işaret ediyor.

Bu, şu anda satıcıların üstün olduğu anlamına gelir. Aynı şekilde, satıcılar piyasadaki fiyat ivmesini yönlendirmeye devam ettikçe altcoin’in fiyatı 20-Basit Hareketli Ortalama (SMA) çizgisinin altına düştü.

Düşük satın alma baskısı hakkında, LINK fiyatı da satış sinyalleri verdi. MACD, satış sinyalleriyle bağlantılı olarak kırmızı histogramları gösteriyor. Bu genellikle fiyatın art arda işlem seanslarında başka bir düşüş yaşayabileceği anlamına gelir.

Yön Hareketi Endeksi, fiyat yönünü ve gücünü gösterir. -DI çizgisi (turuncu) +DI çizgisini (mavi) geçtiğinde, negatif gösterge aşağı yönlü fiyat hareketinin sinyalini verir. Ortalama Yön Endeksi (kırmızı) ise mevcut fiyat eğiliminin güç kaybettiğini ortaya koyarak 20 işaretinin yakınına düştü.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin