featured

Bu altcoin’in grafiğindeki boğa modeli yatırımcıları hareketlendirdi! Yüzde 16’lık bir ralli kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan HBAR, 29 Mart’ta büyük bir girişe tanık oldu. Bu hareketin ardından altcoin’in fiyatı 0,057 dolar ile 0,056 dolar arasında bulunan destek bölgesinden toparlandı. Bu ani büyüme, Mastercard Provenance’ın en büyük kullanıcısı olan Fresh Supply Co’nun (FSCO) Mastercard’ın özel blockchain’inden halka açık Hedera ağına geçiş yaptığı duyurusuyla ilişkilendirilebilir. Bu nedenle bu yükseliş eğilimi, alıcıları daha fazla toparlanmanın yolunu açan bir aylık yükseliş modelini kırmaya teşvik etti.

0,068 dolar seviyesinde bulunan fiyat ret mumu, satıcıların bu direnci agresif bir şekilde savunduğunu gösterir. 20 ve 100 günlük EMA seviyeleri arasında potansiyel bir yükseliş geçişi, daha fazla alıcıyı giriş yapmaya teşvik edecek.

HBAR için gün içi işlem hacmi, 204,5 milyon dolardır. Bu da %104’lük bir kazanç elde edildiği anlamına gelmektedir.

Şubat sonundan Mart başına kadar önemli bir düzeltmeye tanık olduktan sonra, HBAR fiyatı 0,056 dolardaki 0,618 Fibonacci düzeltme seviyesinde bir destek buldu. Geçtiğimiz dört hafta boyunca altcoin’in fiyatı 0,057 dolar ile 0,56 dolar arasında bulunan destek noktasından iki kez toparlandı. Böylece grafikte çift dipli bir model oluştu.

Bu modelin ve son duyurunun etkisi altında, HBAR fiyatı 0,057 dolarda bulunan destek noktasından toparlandı ve son dört gün içinde %24,5 oranında bir yükseliş kaydetti. Bu toparlanmanın ortasında, altcoin’in fiyatı bugün modelin boyun çizgisi direnci olan 0,068 doları kırmayı başardı ve şu anda 0,0708 dolar civarında işlem görüyor.

altcoin HBAR

Günlük mum, belirtilen boyun çizgisinin üzerinde kapanmayı başarırsa alıcılar, yukarı yönlü toparlanmayı uzatmak için güçlü bir sıçrama potansiyeli elde edecek.

Uygun koşullar altında potansiyel ralli, HBAR fiyatını 0,083 dolara kadar yükseltebilir.

Bununla birlikte günlük muma eklenen yüksek fitil reddi, satıcıların 0,074 dolardaki direnç noktasında aktif olduğunu ve yükselişi sabote etmeye çalışabileceğini gösteriyor.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük RSI eğiminde orta hattın üzerinde istikrarlı bir büyüme, HBAR fiyatında daha fazla yükseliş gerçekleşebileceğine işaret ediyor.

EMA’lar: Alıcılar, 0,068 dolardaki boyun çizgisi direncinin yanı sıra 200 günlük EMA desteğini de geçerek alıcılar tarafında ekstra bir avantaj elde etti.

HBAR, bu yazının yazıldığı sırada 0,07 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim boğaların lehine. Volatilite ise düşük.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,074 dolar, 0,075 dolar ve 0,083 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,068 dolar ve 0,062 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin