featured

Bu altcoin, ilk 100 ETH balinasının en çok satın aldığı token’lardan biri oldu! Fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan BLUR, en büyük ETH balinaları arasında en çok satın alınan ilk 10 token arasında yer aldı. Bu listede bulunan ve dikkat çeken diğer altcoin’ler ise GODS, MANA ve BONES oldu.

BLUR, bu yazının yazıldığı sırada 0,8495 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %0,54 oranında bir düşüş yaşadı.

Neler oluyor?

WhaleStats olarak bilinen kripto balina izleme platformu, en iyi 100 Ethereum (ETH) balinası hakkında bazı yeni verileri paylaşmak için bugün erken saatlerde Twitter’a gitti. Gönderiye göre BLUR, en büyük 100 ETH balinası arasında en çok satın alınan ilk 10 token arasında yer aldı.

altcoin BLUR

Gönderide, listede yer alan diğer altcoin’lerden bazılarının Gods Unchained (GODS), Bone ShibaSwap (BONE) ve Decentraland (MANA) olduğu görülüyor. Bu yazının yazıldığı sırada BLUR, artık satın alınan ilk 10 token arasında yer almıyor. Ancak şu anda listede 16. sırada yer alıyor.

CoinMarketCap verileri, BLUR fiyatının yeni haftaya kırmızı başlayan altcoin’lerden olduğunu gösteriyor. BLUR, son 24 saatte %0,54’lük bir fiyat düşüşünden sonra şu anda 0,8495 dolar civarında işlem görüyor. Aynı zaman diliminde altcoin’in ulaştığı en yüksek seviye 0,88 dolar iken, en düşük seviye ise 0,825 dolar oldu.

BLUR price

Buna ek olarak, BLUR’un fiyatı da geçen haftadan bugüne %33’ten fazla düştü. Yine kırmızı bölgede bulunan kripto para biriminin 4 saatlik işlem hacmi de dünden bu yana %23’ten fazla düştü ve şu anda 206,109,285 dolarda bulunuyor.

336,405,876 dolarlık piyasa değeri ile BLUR şu anda piyasa değeri açısından 123. en büyük kripto para birimi olarak genel sıralamada yerini aldı. Bu, altcoin’i Audius’un (AUDIO) hemen arkasına 122. sırada ve en büyük kriptolar listesinde 124. sırada yer alan Arweave’in (AR) önüne yerleştiriyor.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin