featured

Algorand fiyat analizi: ALGO 1,70 doların altına doğru hareket ediyor, düşüş ne kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altocinlerden bir tanesi olan Algorand bugünkü fiyat analizlerine göre düşüşte gözüküyor. ALGO için güçlü destek noktası 1,45 dolar seviyesi iken en yakın direnç noktası ise 1,72 dolar seviyesinde.

Algorand fiyat analizinde keskin bir değer kaybı gözlemlendi. Kripto para biriminin değerini 1 Aralık tarihinde 1,97 dolar seviyesinde zirve yapmıştı. Bu zirvenin ardından fiyat trend çizgisi aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Bugün ise 1,70 dolar seviyesinden yukarı yönlü hareket isteği reddedildi. Fiyat 4 Aralık tarihinde 1,64 dolara kadar düştü. Bundan sonra ise kripto para birimi konsolidasyona girdi. Ancak bugün ayılar fiyatı iki ayın en düşük seviyesi olan 1.60 dolar seviyesine kadar çekerek daha da büyük etkiye sahip başka bir hareket gerçekleştirdiler.

ALGO/USD 1 günlük grafik incelemesi: Boğalar destek arıyor

Algorand’ın bir günlük fiyat analizine göre düşüş momentumu gittikçe güç kazanıyor. Sürekli aşağı yönlü olan akışın bir sonucu olarak fiyat bu yazının yazıldığı ana kadar 1,60 dolara kadar düşürüldü. Eğilim, son birkaç gündür düşüşte. Bu da Algorand için oldukça olumsuz sonuçlar doğurdu. Son 24 saat içinde de benzer düşüş eğilimleri gözlemlendi.

Bollinger bantları fiyat fonksiyonunun takip etmesi için dar bir kanal gösterdiğinden ALGO için volatilite hafif denebilir. Üst bant 1,93 dolar ve alt bant ise 1,57 dolar seviyesinde ve bu seviyeler düşüş trendi devam ederse kripto para birimi için desteği temsil ediyor. Göstergenin 1,75 dolardaki ortalaması, kripto para birimi için direnci temsil ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) skoru 41’e düşürüldü ve piyasada satış baskısı da yüksek.

Algorand fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Algorand fiyat analizine göre, altcoinin değeri önemli ölçüde düştüğü için düşüş momentumu belirtileri gösteriyor. Fiyatın yönü bugün aşağı doğruydu. Boğalar fiyatı yükseltmeye çalıştı ancak yeterince başarılı olmadı. Ayılar, kripto para birimi düşüş eğilimi gösterdiği için fiyatı tekrar daha da düşürdü. Bununla birlikte, grafikte yeşil bir mum çubuğu oluşurken son zamanlarda bazı yükseliş çabaları da ortaya çıktı.

algorand grafik

Hareketli ortalama göstergesi, yazının yazıldığı sırada değerini 1,64 dolarda gösteriyor. 4 saatlik grafikte volatilite düşüş eğilimi nedeniyle yüksek ve Bollinger bantları genişliyor. Göstergenin üst limiti 1,82 dolar, alt limiti ise 1,58 dolar. Volatilite göstergesinin yaklaşık olarak ortalaması 1,69 dolar seviyesinde. Bazı yükseliş çabaları ortaya çıktıkça RSI, 40 endeksinde nötr bölgenin alt yarısında geziniyor.

Sonuç olarak

Bir günlük ve dört saatlik Algorand fiyat analizine göre son birkaç günden beri bir düşüş trendinin takip edildiği görülüyor. Ayılar şu anda oyunda lider durumda. Fiyat seviyeleri ise 1,60 dolara kadar indirildi. Bu seviye aynı zamanda 29 Eylül tarihinde belirlenen bir destek seviyesidir. Destek devam ederse, sınırlı olarak bir iyileşme beklenebilir. Öte yandan eğer destek düşerse, o zaman 1,45 dolar seviyesine doğru bir düşüş daha beklenebilir. Ancak fiyat sürekli aşağı hareket ettiğinden, bu da iyileşme şansının hâlâ düşük bir ihtimal olduğu anlamına geliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin