Sıcak Gelişme: Sam Bankman bir şartla serbest bırakıldı!

Alameda CEO’su, SBF’nin suçlu olduğunu kabul etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sam Banman-Fried’in Amerika iade süreci devam ederken Alameda tarafından yeni bir açıklamada geldi. Eski Alameda Research CEO’su Caroline Ellison ve FTX’in kurucu ortağı Gary Wang, Perşembe günü erken saatlerde ABD’nin New York Güney Bölgesi tarafından yöneltilen suçlamaları kabul ettiler. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu. Alameda CEO’su Caroline Allison ve FTX’ten Gary Wang suçlu oldu.

ABD’nin New York Güney Bölgesi Savcısı Damian Williams, Caroline Ellison ve Gary Wang’ın “FTX’in çöküşüne katkıda bulunan dolandırıcılıklardaki rolleriyle bağlantılı olarak” suçlandıklarını söyledi. Ayrıca Caroline Ellison ve Gary Wang, FTX ve Sam Bankman-Fried’in çöküşünü soruşturan savcılarla işbirliği yapıyor.

Alameda CEO’su itiraf etti

İflas etmiş kripto para borsasının kurucu ortağı Gary Wang ve Alameda Research’ün eski CEO’su Caroline Ellison, Sam Bankman-Fried’in FTX’teki yatırımcıları dolandırmak için yıllarca süren bir plan düzenlemesine yardım ettikleri için federal suçlamaları kabul ettiler.

CFTC, Sam Bankman-Fried ve şirketlerine karşı açılan bir davada Alameda CEO’su Caroline Ellison ve FTX kurucu ortağı Gary Wang’ı dolandırıcılıkla suçladı. 

Daha önce CFTC, Samuel Bankman-Fried, FTX ve Alameda’ya FTX müşteri mevduatlarında 8 milyar doların üzerinde kayba neden olan bir dolandırıcılık planı nedeniyle dolandırıcılık suçlamalarında bulundu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin