featured

ADA fiyatı, piyasadaki düşüş hissiyatına rağmen bir toparlanma rallisi gerçekleştirebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarındaki son altcoin çöküşünün ortasında, ADA fiyatı geçen hafta korkunç bir serbest düşüşe tanık oldu. Fiyat, 0,379 dolarda bulunan zirvesinden %41,6 oranında bir düşüş yaşadı. Bunun sonucunda aylık en düşük seviyesi olan 0,22 dolara geriledi. Ancak, alıcılar hızlı bir karşı saldırı başlattı ve gözde altcoin’in fiyatını 0,266 dolarda bulunan destek noktasının üzerine çıkardı. Peki, ADA fiyatı yeni bir toparlanma başlatmaya hazır mı?

Günlük grafikten de anlaşılabileceği gibi fiyat, 0,3 dolar ve 0,323 dolar seviyelerinde ağır arz baskısı ile karşılaşabilir.

ADA için gün içi işlem hacmi, 336,5 milyon dolardır. Bu da %19,6’lık bir artış olduğu anlamına gelmektedir.

10 Haziran’da gözde altcoin’in fiyatı, 0,24 dolarda bulunan destek noktasından bir kırılma girişimi ile büyük bir düşüşe tanık oldu. Ancak bu girişim, alıcılar tarafından hemen baltalandı ve fiyat hızla 0,266 dolar seviyesinin üzerine çıkarıldı.

Bununla birlikte, son üç gündür fiyat 0,3 dolar ile 0,266 dolar arasında yatay işlem görüyor. Aralık içinde görüntülenen kararsız mumlar, piyasa katılımcıları arasında belirsizliğe işaret ediyor.

ADA grafik

Ancak bu agresif düşüşün ardından, ADA fiyatının iskonto edilmiş değeri üzerinde oluşan satın alma baskısını emmek için geçici bir toparlanma gerçekleşmesi olasıdır. Bu nedenle, 0,3 dolara veya 0,324 dolar seviyesine doğru küçük bir rahatlama rallisi olabilir.

0,3 dolar seviyesi geri kazanılabilecek mi?

Genel piyasa eğilimi hâlâ düşüş eğilimindeyken, ADA fiyatının 0,3 doların üzerinde ani bir toparlanma yapma olasılığı düşüktür. Ancak yukarıda da belirtildiği gibi, son çöküşün ardından direnç gücünü kontrol etmek için 0,3 dolar ile 0,324 dolar arasına geçici bir sıçrama gerçekleşebilir.

Teknik göstergelerden RSI, aşırı satım bölgesinde dalgalanıyor. 20 günlük EMA ise 0,324 dolar seviyesinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin