featured

ADA fiyat tahmini: Gözde altcoin’in eylül ayındaki fiyat performansı nasıl olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), son zirvelerinden bu yana düşüşe geçti. ADA için kritik destek noktası 0,40 dolar seviyesinde bulunuyor.

Cardano, 14 Ağustos 2022’den bu yana 0,59 dolardan 0,43 dolara bir düşüş yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada ise 0,45 dolar civarında işlem görüyor.

Şu an için fiyat hareketini ayılar kontrol ediyor. Kritik destek noktası olan 0,40 dolar seviyesinin aşağı yönlü kırılması durumunda daha büyük bir düşüş trendi başlayabilir.

Cardano, çeşitli ödeme programlarıyla bağlantılıdır

Cardano, yerel token’ı olan ADA’da işlemlere izin veren ve geliştiricilerin onun tarafından desteklenen güvenli ve ölçeklenebilir uygulamalar oluşturmasını sağlayan bir blockchain platformudur.

ADA token’ları, yazılım politikalarına oy vermek için de kullanılabilir. Her ADA sahibi Cardano ağında bir hisseye sahiptir. Bir cüzdanda saklanan ADA, ödül kazanmak için bir hisse havuzuna devredilebilir veya havuzun ödül alma olasılığını artırmak için bir hisse havuzuna taahhüt edilebilir.

Cardano, çeşitli ödeme programlarıyla bağlantılıdır. Benzersiz güvenlik ve sürdürülebilirlik sağlamak için öncü teknolojileri birleştirir.

Cardano, çığır açan Ouroboros proof-of-stake  konsensüs protokolü üzerine inşa edilmiştir.  Cardano’nun kodunun, bankacılık sektöründe yaygın olarak kullanılan, resmi olarak belirlenmiş Haskell programlama dilinde yazıldığını söylemek önemlidir.

Cardano’nun arkasındaki ekip, olumlu bir küresel değişim sağlamak ve ortaklarıyla birlikte yeni bir olasılık çağına güç vermek için ortak bir amaçta birleşmiştir. Bilim adamları, mühendisler ve düşünce liderlerinden oluşan bir topluluğa sahiptir.

En son ankete göre Cardano, enerji tüketimine bağlı olarak Paypal, YouTube ve Netflix’ten daha verimli. IOHK CEO’su Charles Hoskinson bu konuda şunları söyledi:

Sahip olduklarımızın avantajı şudur: Kimin blok yapacağına karar vermek için devasa bir ek yükünüz ve enerji harcamanız olmadığı için, diğer iki aşamada sihrinizin çoğunu kullanabilirsiniz.

Öte yandan, özellikle eylül ayında bir başka büyük faiz artışından bahseden St. Louis Federal Rezerv Başkanı James Bullard’ın açıklamalarının ardından, durgunluğun artan riskleri yatırımcıları endişelendirmeye devam ediyor.

Merkez bankaları agresif davranmaya devam ederse, bu potansiyel olarak küresel ekonomiyi bir durgunluğa doğru hareket ettirebilir. Bu durumda Cardano (ADA) da dahil olmak üzere diğer çoğu kripto para birimi daha da düşüş yaşayabilir.

Teknik analiz

ADA son birkaç gün içinde kötü bir performans sergiledi. Teknik olarak bakıldığında da hâlâ baskı altında olduğu söylenebilir.

ADA

Kritik destek noktası 0,40 dolarda bulunuyor. Eğer fiyat bunun altına düşerse bir sonraki fiyat hedefi 0,35 dolar veya daha da altında olabilir.

Güçlü direnç noktası ise 0,60 dolar seviyesinde bulunuyor. Eğer fiyat bu seviyenin üzerine çıkarsa, 0,70 dolara doğru giden yol açılacaktır.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin