featured

ADA kritik direnç noktasını yeniden test edecek! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden olan ADA, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Cardano için direnç noktası 1,190 dolar seviyesinde iken destek noktası ise 1,153 dolar seviyesinde bulunuyor.

ADA, dün geri çekildikten sonra bugün fiyatta bir artışa işaret ettiği için yükseliş gösteriyor. Fiyat, kripto para biriminin fiyat fonksiyonu için oldukça olumlu bir seviye olan 1,168 dolara ulaşabilmek için yükseldi. Ayrıca, trend bugün yükselişe geçti. Bununla birlikte, geçen hafta boyunca fiyat trendlerinde devam eden değişiklikler oldu. Ancak bugün, boğalar nihayet bir kez daha liderliğini güvence altına aldı.

Boğalar, son birkaç saattir devam eden yükseliş hareketlerini sürdürebilmek için mevcut fiyat değerinden daha da yukarı gitmeye meyilli. Boğalar, serilerini kesintiye uğratan düşüş momentumunu atlatırken hızlı davrandılar. Şu anda ADA, 1,167 dolarda bulunan direnç noktasını yeniden test ediyor. Önümüzdeki saatlerde bu seviye hatta daha da yukarısı kırılabilir.

ADA 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Cardano 1 günlük fiyat grafiği, dün göz ardı edilebilir bir düşüş faaliyetinin ardından momentumlarını yeniden kazandıkları için boğaları bir kez daha destekliyor. Fiyat bugün 1,168 dolar seviyesine ulaştığı için yeniden toparlanıyor. Bu hareket, fiyat işlevini desteklemeye ve kripto para birimi değerini artırmaya çalışan alıcılar için gerçekten cesaret verici.

ADA grafik1

1 günlük grafikte hareketli ortalama değeri ise fiyat seviyesinin hemen üzerinde 1,168 dolarda bulunuyor. Ayrıca, SMA 20 eğrisi yükseliş işareti olarak da alınabilecek SMA 50 eğrisinin üzerindedir. Bollinger bantlarının üst limiti en güçlü direnci temsil eden 1,328 dolarda iken alt limit ise en güçlü desteği temsil eden 0,757 dolarda bulunuyor. Dolayısıyla volatilitenin oldukça yüksek olduğu söylenebilir.

Teknik göstergelerden göreceli güç endeksi (RSI), 65 endeksinde tarafsız bölgenin üst aralığında işlem görüyor. Göstergenin eğrisi, satın alma faaliyetine işaret etmekle birlikte hafifçe yukarı doğru.

Cardano 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik ADA fiyat analizi, yükseliş momentumunun fiyat değerinde daha fazla artışa yol açtığını gösteriyor. Son 12 saatte yükseliş tarafından gelen gelişmelerden sonra, henüz düşüş baskısı gözlemlenmediği için fiyat 1,168 dolara kadar yükseldi.

ADA grafik2

Hareketli ortalama (MA) da mevcut fiyata, yani 1,168 dolara kıyasla daha yüksekte olduğundan, yükseliş momentumu önümüzdeki saatlerde yoğunlaşacak. Ayrıca 4 saatlik fiyat grafiğindeki Bollinger bandında üst limit 1,207 dolarda iken alt limit ise 1,222 dolarda bulunuyor.

RSI, 50 endeksinde tarafsız bölgenin etrafında geziniyor ve kayda değer bir değişiklik belirtisi göstermiyor.

Sonuç olarak

Cardano fiyat analizi, geçen hafta düşüş tarafında bir baskı gördüğünü ve bunun da yükseliş momentumunda yavaşlamayla sonuçlandığını tahmin ediyor. Ancak denklem hâlâ boğaları destekliyor. Bugün boğalar, yükseliş çizgisinin kırılmasını önlemek için bir kez daha yukarı yönlü hareketi başlatabildi.

Satıcılara kıyasla daha fazla alıcının piyasaya girmesiyle fiyat 1,168 dolara kadar yükseldi. Boğalar fiyat değerlerini iyileştirme şansını yönetmeyi başarırsa altcoin, 1,190 dolara doğru yükselmeye devam edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin