featured

ADA boğalarına düşen büyük görev: Yükseliş ivmesinin devamı için kritik seviyeler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. ADA son 24 saatte %1,20’nin üzerinde değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,3642 dolar civarında işlem görüyor. Gözde altcoin için destek 0,3706 dolarda iken, direnç noktası ise 0,3559 dolar seviyesinde bulunuyor.

Piyasa istikrarını yeniden kazandığından ve boğalar piyasanın kontrolünü ele geçirdiğinden, ADA ayakta kalmayı başardı. Fiyat hareketi gün boyunca pozitif taraftaydı. Eğer yükseliş ivmesi devam ederse mevcut direncin kırılması bekleniyor.

Öte yandan, bir düzeltme olması durumunda 0,3480 dolara doğru hafif bir düşüş gerçekleşebilir.

ADA 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, altcoin’in 0,3706 dolarda bir dirençle karşı karşıya olduğunu ve bu seviyenin üzerine çıkmaya çalıştığını gösteriyor. Alıcılar satıcılarla mücadele ediyor ve yükseliş ivmesi devam ederse fiyatın yakın gelecekte bu seviyeyi aşması muhtemel. Piyasa değeri 12,6 milyar dolara yükselirken, ticaret hacmi ise hâlâ düşüşte.

ADA grafik

Günlük grafikteki teknik göstergeler gözde altcoin için yükselişe işaret ediyor. Fiyat pozitif yönde işlem görmeye devam ederken MACD ve RSI yön değiştiriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi şu anda 40,47’de ve boğalar kontrolde kaldığı sürece önümüzdeki günlerde daha da yükselmesi bekleniyor. Bollinger Bantları da genişliyor. Üst bant direnci temsil eden 0,4147 dolarda iken, alt bant ise desteği temsil eden 0,3550 dolarda bulunuyor.

ADA 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik, fiyatın hafif bir düzeltmenin ardından yeniden ivme kazandığını gösteriyor. ADA, şu anda 0,3706 dolarda bulunan direnci kırmaya çalışıyor. Eğer boğalar mevcut momentumu korumayı başarırsa bu kolaylıkla gerçekleşecektir.

Bu zaman dilimindeki teknik göstergeler de yükseliş eğilimine işaret ediyor. MACD göstergesi kırmızıdan maviye dönerek, alıcıların kontrolü ele geçirmesiyle piyasa duyarlılığında bir kayma olduğunu gösteriyor. Histogramdaki yeşil çubuklar da artıyor. Bu da alıcıların fiyat hareketine karşı güveninin arttığının bir işaretidir.

Benzer şekilde, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 48,16 işaretinde nötr bölgede geziniyor. Ayrıca, boğaların 0,3706 dolardaki direnç noktasının üzerine çıkmayı başarması durumunda daha fazla kazanç sağlayabileceğini gösteriyor. 4 saatlik grafikteki Bollinger bantları daraldı. Bu da piyasa volatilitesinde bir düşüşe işaret ederek, altcoin’in bir çıkış ararken kazançlarını pekiştirdiğini gösteriyor.

Sonuç olarak

ADA fiyat analizinde sonuç olarak, fiyat 0,3559 dolar seviyesinde kalmaya devam ederken toparlanma hareketinin devam edebileceği söylenebilir. Boğalar, daha fazla kazanç için çabalarını sürdürüyor. Eğer direnç noktalarını kırabilirlerse gözde altcoin daha yüksek seviyelere çıkabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin