featured

ADA balinalarının son hareketleri merak uyandırdı! Kritik direnç kırılabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, yeni haftaya balinaların satış duvarını aşmaya çalışması ile başladı. Bir kripto analisti, ADA balinalarının geçtiğimiz ay 57 milyon dolarlık token satın aldığını tweet’ledi.

Kripto analisti Ali (@ali_charts) bu sabah gözde altcoin ile ilgili iki tweet attı. Ali, ilk tweet’inde şu anda 0,40 dolar ila 0,42 dolar arasında 3,85 milyar token’lık devasa bir satış duvarı olduğunu paylaştı. Analist, bu satış duvarının üzerinde bir direnç bulunduğundan, bu engeli aşmanın bir yükseliş fitilini ateşleyebileceğini ekledi.

Birkaç saat sonra analist, IntoTheBlock’tan gelen son zincir üstü verilerin, 1 milyon ila 10 milyon ADA tutan balinaların geçen ay yaklaşık 150 milyon token satın aldığını gösteren bir grafik paylaştı. Mevcut fiyatlarla değerlendirdiğimizde bunun yaklaşık 57 milyon dolar değerinde bir işlem olduğu tahmin ediliyor.

Neler olacak?

Balinalar, bahsedilen satış duvarını kırmaya çalışıyor olabilir ve bu da gözde altcoin’in yükselişi için iyi bir işaret olabilir. Ancak, bu hareketin uzun süreli devam edebilmesi için büyük bir engelin aşılması gerekiyor.

Dikkate alınması gereken başka bir şey de, yukarıda bahsedilen balinaların bir FOMO tepkisini tetiklemek amacıyla geçen ay ADA’ya 57 milyon dolar giriş yapanlar olabileceğidir.

 ADA

ADA, bu yazının yazıldığı sırada 0,3863 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %0,45 oranında bir düşüş yaşadı. Günlük grafikte düşüş yaşamasına rağmen, haftalık grafikte %10,63’lük bir yükseliş ile hâlâ yeşil.

ADA ayrıca son 24 saatte Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı sırasıyla %2,08 ve %1,71 oranlarında güçlendi.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin