FED’in faiz oranı, enflasyon ve sonrasındaki kripto paraların görünümü…

ABD milletvekili, kripto düzenleme ve Blockchain öncelik olarak görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika’da kripto düzenleme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Biden yönetimi kripto ve Blockchian teknolojisi ile ilgili yeni karar yoluna gitmeye hazırlanıyor. Bir Amerikalı milletvekili ise bu alandaki inovasyonu önemsiyor.

Yeni kurulan bir dijital varlıklar komitesinin başkanı ABD Kongre Üyesi French Hill, kripto sektörünü düzenlemek adına önemli açıklamalarda bulundu. Üye, Amerika’nın fintech ve Blockchain inovasyonunun yeri olmasını sağlamak için bazı öncelikleri özetledi. Milletvekili, “Geliştiriciler, yatırımcılar ve potansiyel tüketiciler için şeffaf bir düzenleyici çerçeve istiyoruz” açıklamasında bulundu.

ABD Milletvekili kripto düzenlemesi konusunda önceliklerini paylaştı

ABD Kongre Üyesi French Hill, yakın zamanda yeni kurulan “Dijital Varlıklar, Finansal Teknoloji ve Kapsayıcılık” alt komitesinin başkanı olarak atandı. Üye, perşembe günü CNBC ile yaptığı bir röportajda alt komitesi için kripto düzenlemesiyle ilgili birkaç önceliği tartıştı.

ABD’nin bir spot Bitcoin borsa yatırım fonuna (ETF) sahip olup olmayacağına ilişkin bir soruyu yanıtlayarak, bunun alt komitesinin keşfetmek istediği bir alan olduğunu açıkladı. Kongre üyesi ayrıntılı olarak şunları söyledi:

“Bir mahremiyet yasasına göre, bir federal mahremiyet yasasına baktığımızı göreceksiniz… bir stablecoin tasarısını ele aldığımızı göreceksiniz… menkul kıymetler piyasasının sonuçlarının neler olduğunu keşfettiğimizi ve Meclis ve Senato’daki Tarım Komitesi ile birlikte çalıştığımızı göreceksiniz.”

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) şu ana kadar bazı Bitcoin vadeli ETF’lerini onayladı, ancak henüz bir spot bitcoin ETF’sini onaylamadı. Arkansas milletvekili,

“Bu teknolojinin burada Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılmasını istiyoruz. İnsanlar bir kullanım durumunu kanıtlamaya çalışırken geliştiriciler, yatırımcılar ve potansiyel tüketiciler için şeffaf olan bir düzenleyici çerçeve istiyoruz. Ve son olarak, insanların bu konuda tamamen şeffaf olduğundan emin olmak istiyoruz.”

newsbitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin