GALA, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı! Bu seviyeyi de kırar mı?
GALA, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı! Bu seviyeyi de kırar mı?

GALA, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı! Bu seviyeyi de kırar mı?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – GALA token fiyatı yükselişene devam ediyor token iki hafta gibi kısa süre zarfında yüzde 900 artış kaydetti. Token fiyatı tüm zamanların zirvesi olan 0,836 dolara ulaşmasına rağmen önemli satış sinyali gösterdi. Tokenin kısa süre içerisinde yeni bir direnci test etmesi ve yatırımcılar için yeni giriş seviyesi oluşturması bekleniyor.

GALA için önemli teknik noktalar:

  • Token son 4 saatlik bir zaman çerçevesi grafiğinin 20 günlük Üssel Hareketli ortalamadan destek alıyor.
  • Gün içi işlem hacmi 5.2 milyar dolar olup, %2,3’lük bir kazancı temsil ediyor.

TradingView Chart

GALA fiyatı Kasım ayının başında bu yana yaklaşık %3000 artışla 0,038 dolara ulaşmıştı. Bununla birlikte, ralli burada durgunlaştı. Daha sonra bu hafta token tekrar yükselişe geçti ve tüm zamanların zirvesi olan 0,0836 dolara ulaştı.

GALA fiyatı, önemli EMA’ların (20 gün, 50 gün, 100 gün ve 200 gün) üzerinde işlem görüyor. Bu gösterge de tokenin yükseliş trendinde olduğunu gösteriyor. Ek olarak Göreceli Güç Endeksi 75 seviyesinde yer alırken aşırı alım bölgesine yakın bir düşüş eğilimi endişeye neden olabilir.

GALA 4 saatlik fiyat grafiği

TradingView Chart

Token için daha kısıtlı zaman aralığı olan 4 saatlik grafiğe göre fiyat yeni seviyeler için ralli gösteriyor. Teknik tablo, bu ralli boyunca yükselmeye devam etmeden önce sadece kısa süreli araların olduğu bazı küçük konsolidasyon aşamaları gösteriyor.

Bu nedenle, benzer şekillerde, token fiyatı yakın zamanda 0,836 dolardan reddedildi ve 0,62 dolara geriledi. Kripto para bu seviyeden iyi bir destek aldı ve boğaları çeken bir mum yayınladı. Buna göre fiyat bir önceki yüksek seviyeyi geri almaya hazır görünüyor.

Fiyat bu genel direnci de kırmayı başarırsa, ralli devam edecek ve yakında 1 dolar seviyesine ulaşabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir