Cardano yatırımcıları için soru net: Halen umut var mı? Yanıtı burada
Cardano yatırımcıları için soru net: Halen umut var mı? Yanıtı burada

Cardano yatırımcıları için soru net: Halen umut var mı? Yanıtı burada

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Cardano için son günler pek iyi geçmedi. ADA, 49,1 milyar dolarlık piyasa değeri ile sıralamada altıncı sırasını korumuş olsa da geçen hafta sürekli olarak yeni dip seviyelere ulaştı. Cardano şu anda, muhtemelen belirgin bir düşüş eğiliminden önceki son kilit destekte. Bundan sonraki adım son derece kritik olacak.

Bu yazıda, Cardano’nun mevcut fiyat hareketi ile ilgili tahminler yapacağız ve neden kritik bir noktada olduğumuzu açıklayacağız.

2021’in en iyi performans gösterenlerinden biri olan ADA’nın fiyat yapısı şu an ideal olmaktan çok uzak. Kasım ayının başlarında, varlık nihayet uzun vadeli yükselen kanal modelinin üzerine çıktı, ancak bunu hemen geçersiz kılma izledi. Cardano o zamandan beri zar zor toparlandı.

Bu haberin yazıldığı sırada varlık düşüş yönünde formasyonun da altına düştü ve toparlanma şansı iyice azalmışa benziyor. 1,80 dolar önemli bir destek seviyesiydi.

1,80 doların önemi Fibonacci seviyelerinden anlaşılabilir. 1,80 dolar, temelde bir boğa koşusunun düzeltme aşamasındaki son destek olan 0.618 Fibonacci seviyesinde yer alıyor.

Son düzeltme döneminde Cardano, 2,47 dolarlık piyasa zirvesi için 0,618 Fib seviyesi olan 1,00 dolara düştü.

Halen umut var mı?

Kripto para piyasasında asla “asla” dememek gerekir, oynaklık Cardano’nun lehine de dönebilir. Intotheblock.com’dan alınan verilere göre, 4,93 milyar ADA şu anda 394,000 adres tarafından 1,34-1,63 dolar aralığında alınmış durumda. Bu, ADA’nın önümüzdeki birkaç gün içinde 1,40 $’a kadar düşebileceğini gösterse de, diğer taraftan, güçlü bir şekilde toparlanabilir.

Ancak, bunu yapamazsa Cardano’nun 1,11 ile 1,34 dolar arasında fiyat keşfine girdiğini görebiliriz. Yaklaşık 8,37 milyar ADA, ~590,000 adres arasında dağıtılan bu aralıkta bulunuyor. Cardano için durum kesinlikle uç noktada ve ana görüş düşüş eğilimine işaret ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir