Analist, Cardano (ADA) fiyatının düşüşün ardından tekrar yükselebileceğini söylüyor!
Analist, Cardano (ADA) fiyatının düşüşün ardından tekrar yükselebileceğini söylüyor!

Analist, Cardano (ADA) fiyatının düşüşün ardından tekrar yükselebileceğini söylüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto para yatırımcısı Michael van de Poppe, bir süredir Cardano (ADA) fiyatı için önemli bir destek bölgesini yorumladı. Kripto piyasasında bugün birçok altcoin için “Kripto için Kara Cuma satışı” olarak adlandırdığı bir piyasa düzeltmesinin ardından ADA, uzmanın öngördüğü önemli satın alma bölgesine girdi. ADA muhteşem yükselişinin ardından Eylül ayından bu yana düşüş yaşıyor.

Cardano’nun destek seviyesi olan 1,79 doların altına düşmesinin ardından Cuma sabahı 1,54 dolara kadar geriledi. Bu düşüşün ardından Van de Poppe, Cardano’nun bu fiyat civarında destek bulduktan sonra kritik 2 dolarlık bariyerin üzerindeki tırmanışına devam edeceğine inanıyor.

Van de Poppe, 25 Kasımda şunları söylemişti:

“ADA/BTC grafiğinde satın alma bölgesini beklerken “ADA düşüşlerini satın alarak değerlendirmekte mutluyum.”

 

Cardano (ADA) fiyat analizi

ADA fiyatı son 24 saat içerisinde %4,03 düşüşler 1,56 dolardan işlem görüyor. ADA fiyatı geçen haftaya kıyasla da %14,56 oranında düşüş yaşadı.

Ek olarak, ADA’nın piyasa değeri 51.8 milyar dolarda. Özellikle, Cardano’nun Eylül ayında Alonzo güncellemesiyle fiyatı 3 doların üzerine çıktıktan sonra istikrarlı düşüşüne başladı.

Cardano, sıralamada rakibi Solana‘nın (SOL) gerisinde kalırken, holding tabanında ise yükselişini sürdürdü. Cardano 10 Kasım tarihinde son iki ayda 100.000’den fazla yeni stake adresi eklediğini ve toplamı 942.117’ye çıkardığını bildirmişti. Bir Cardano veri toplama aracı olan Pooltool’un verilerine göre, bu sayı iki haftadan kısa bir sürede 30.000’in üzerine çıkarak 26 Kasım itibariyle 977.906’a ulaştı.

Ayrıca, ADA stake cüzdanlarının sayısı artmasına rağmen, stake edilen toplam miktarın 53.6 milyar dolardan veya tüm para birimi arzının %72,17’sinden bu iki hafta boyunca 36.85 milyar dolara düştüğünü de belirtmekte fayda var.

Cardano (ADA), ABD Etoro listesinden kaldırıldı

Bu hafta eTora’nın artık ADA’yı listelemeyeceğini ve işlemleri kısıtlama haberi de ADA fiyatının düşmesini tetikleyen nedenlerden biri oldu

Ticaret platformu tarafından yayınlanan bildiride askıya alma işleminin 26 Aralık 2021’den itibaren geçerli olacağı ve tokenlerin stake edilmesinin 31 Aralık 2021’de biteceği açıklandı.

eToro, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüketicilerin tokenlerini ABD doları karşılığında satabileceklerini duyurdu. Listeden çıkarma sürecinin ilk adımı, eToro’nun ABD’deki kullanıcıların ADA ve Tron’da yeni pozisyonlar açmasını yasakladığını görecek. Ancak, pozisyonlarını kapatmalarına izin verilecek.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin